Så härligt att vara här!

Nu har vi hunnit träffa några av dom närmaste.
Igår var vi bla. hos min familj ute i Yttersjö. Åt middag där, sen bjöd dom på fruktsallad. Jag trodde att dom gjorde det för att det var lite speciellt att vi var hemma, men dom äter tydligen fruktsallad varje dag… haha… dom är för kul. Då står mamma och pappa och skär upp frukt så att Petra kan sitta där och glassa 😛
Vi åt fruktsalladen med pinnar direkt från skålen och pappa började jävlas med Petra och sa att han skulle punktera en blodådra… haha… hon tycker det är så otäckt med vener, blodådrer och vasa föremål..


Jessica följde med till Yttersjö också 🙂 Så hon satt och myste med Axel. Jag tror Axel gilla Jessica.

Inatt sov vi hos Connys syster inne i stan, det fungerade väldigt bra. Hon bor ganska centralt så det blir ju nära att träffa folk 🙂 Jag har egentligen inte så mycket planer för dagen, ska träffa Eva o Lilly o gå en sväng på stan men sen vet jag inte, alla slutar ju typ kl. 16.00 så man ser väl vad det blir. Är det någon som är ledig om dagarna så får ni gärna höra av er. Kan nås på min norska telefon, om ni lämnar en kommentar på min blogg får jag den på telefonen eller om ni skriver mail på min facebook får jag också på telefonen och kan svara direkt.( ni får ha överseende om jag inte svara direkt, kan stå i ett bajskalas eller likande 😛 )

Axel var så duktig hela resan, Skrek ingenting. Han sov nästan hela resan, han åt och hade skitkalas också, men han hade inte bajsat på 3 dagar, så 3 dagars bajs kom på en gång i bilen,men det är sånt som händer… det blir att tvätta…
Man kunde inte tro att vi hade en hund och en bebis i bilen, dom va så tysta o snälla, det är bra gjort på 14 timmars bilkörning. Idag har han varit lite gnällig, för han va lite trött… men nu har han tagit en tupplur, så han är nog en glad unge sen när han vaknar. 🙂 Känner mig rätt trött jag med, Conny vakna kl.4 så han tillät inte att jag somna om efter att jag vaknat och ammat vid 7-tiden, så han höll på och jävlades med mig..hmm.. 😛 … men men… det får väl bli en tidig kväll, lär vara död vid 21.00…

Tänkte försöka ta mig ut på krogen en gång under tiden jag är här också… Jag o Jessica surra om att man kanske skulle ha dragit en middag och sedan gå ut, varför inte… om det är någon fler som känner sig manade så är det bara att höra av sig. Roligare ju fler man är…

Nu ska jag gå och rensa ut ur bilen, har lite packning kvar.
Hoppas alla får en underbar dag i det fina vädret 🙂

Puss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Sverige, Umeå. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Så härligt att vara här!

  1. jessica skriver:

    tror att han gillar mig? Han bara ääääälskar mig 😉 det blev julshopping för mig och henrik i eftermiddag och sedan rensning av hela lägenheten på skit. tänkte ringa dig efter men då var klockan elva, så tänkte att du kanske sov. Men jag hör av mig imorgon istället 🙂
    puss puss

  2. Malin Marklund skriver:

    Jag följer också gärna me 😀 Du får gärna höra av dig om det blir något 🙂 Kram

Kommentera