Söndagsloppis

Nu sitter jag hos Connys syster och har nyss ätit frukost, Axel ligger på golvet och sprattlar och Conny sover. Jag ska snart väcka han för vi ska fara på Loppis 😀 Wiieee…Älskar loppis!
Det blev ingen utgång igår kväll, av olika orsaker… men vi tänkte att vi tar det nästa helg. Det blev en lugn kväll igår, va förbi Connys brorsa och hans tjej en sväng, OJ så himla fin mage hon har, hon klär verkligen i att vara gravid. Vi kunde dock inte stanna så länge eftersom jag hade glömt bröstpumpen och höll på att sprängas, men det ger oss bara en till anledning att fara tillbaka 🙂

Igår på dagen va jag och mamma på H&H i Hörnefors, jag köpte mig två par byxor men ett par ska jag lämna igen, kommer att få häng-röv i dom annars eftersom att det var mer stretch än jag trodde. Jag tror inte jag berättade det att dagen innan va jag, Eva, Axel o Lilly på stan. Jätte trevligt, vi han ganska mycket för att ha barn med sig… Han vara in i ca 5 butiker, fika och äta middag på ca 5 timmar :P. Vi träffade Sofia naken i provhytten också ,så vi tog med henne på Balders och åt köttbuffe… mums! Det är så kul att vara hemma i Umeå och träffa alla vänner 😀

Jag köpte två par skor också, så NÖJD! Ett par ”kängor” och ett par ”Stövlar”. Kängorna är dom skönaste vinter skor jag någonsin köpt och stövlarna eller vad man ska kalla dom är också super sköna och fodrade, hur bra som helst, kan lägga till att dom är snygga också, kommer en bild senare på dom 🙂

Var största delen av gårdagen i Yttersjö, fick go mat, Lax och umgicks med familjen. Axel fick träffa Henrik, han kunde nästan inte sluta smila 😀

Jag tog två glas vin till maten också, jag kände av dom kan jag lova… haha… det blir så när man inte druckit på länge. När jag gick ut för att starta bilen (för att den skulle bli varm) så vred jag om nyckel och tog ut den direkt, efter ca en sekund kom jag på att ”just det, nyckel måste ju sitta kvar för att bilen ska kunna starta”, fummelmaja.

Nä nu ska Axel snart ha mat och vi ska börja rulla. Ska gå och sätta igång bilen så att den är varm också.. haha…
Går nog bättre idag… får jag hoppas… 😛

Ha en fin dag!

Puss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Mobilbilder, Sverige. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Söndagsloppis

 1. lillian skriver:

  Hei 🙂 skal dere være der til dåpen? når er den igjen?
  Håper dere koser dere, må være fint å hilse på familie og venner :))

  Lillian

 2. jessica skriver:

  Hallå såg att du hade ringt. Satt på lektion då.. Är sjukt trött idag men vad säger du om att hitta på något imorgon? då är jag ledig 🙂

  Puss

 3. Lillian skriver:

  Så bra at dere koser dere 🙂
  håper alt går bra med dåpen 🙂
  klem

Kommentera