Julskinka

Nu har jag varit och köpt termometern till julskinkan & lite jul blommor. När jag kom hem ser jag att jag inte fått med mig alla blommor, så jag ringer butiken och dom ska nu leverera dom på dörren 🙂 Riktigt snällt av dom.

KARMA

Det går inte bra för mig, jag tror att det har med karma att göra. Det var nämligen så att när jag skulle från butiken igår så kör jag förbi en tant som står med en påse med varor i handen och en påste men påsens innehåll på backen och jag stannade inte och hjälpte henne. (Min ursäkt är att jag inte kunde backa i en korsning, om det skulle komma någon fler bil, och inte vända för att det var så spårigt, hade jag kunnat det där med att vända med kryckan så hade jag gjort det men nu körde jag bara förbi…) Jag tyckte så synd om henne, men hon tyckte nog att jag va en riktig skitstövel som inte stanna och hjälpte henne.

Så nu tror jag att det är Karman efter det som gör att inget går speciellt bra för mig. När jag skulle micra maten igår så börja det spruta gnistor, när jag skulle sätta folie på julskinkan är den slut, när jag ska köpa frimärken så slutar kassan fungera på affären, när jag ska parkera om bilen kör jag fast i plog kanten… hmm… Det måste vara Karma.

Några timmar senare ….

Nu är julskinkan färdig, jag lyckades! 😀

Det var inte så svårt som jag trodde…

Här kommer en liten hälsning också 🙂

Hoppas alla haft en fin dag.

Puss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Det lilla extra, Favorit Recepten, Hemma, Huset. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Julskinka

  1. Lillian skriver:

    Vad duktig du är :-))

Kommentera