Hem längtan

Just nu i detta ögonblick kan jag inte göra annat än önskat att jag åkt hem till Umeå. Just nu skulle jag hellre sitta i en bil kö någonstans i Sverige och klaga över att det går sakta, än att sitta här själv och äta frukost.

Just ordet SJÄLV på JUL skrämmer mig så fruktansvärt. (jag kommer inte att vara själv, men mer själv än jag brukar på jul)

Vi har allt här nu… Gran, packet, mat, gofika, nästan städat hus, julblommor, nya stolar till bordet… Riktigt mysig stämning, men vad gör det när jag saknar alla där hemma så jävla mycket att jag inte änns klarar av att hålla borta tårarna.

Skriver senare… då jag är på lite bättre humör…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Hem längtan

 1. Sabina & Jasmine skriver:

  Hej gumman =)
  ville bara säga att jag är här om det finns nåt jag kan göra…
  vet att det är jobbigt med hem längtan… känner likadant…
  vi måste hålla ihop…. =)
  ring mig om du vill prata jag är här…
  det är vanligt att vara lite deppad med tanke på allt nytt som händer i vårt liv!
  vad ska ni göra på nyår??

  stor kram!

  • Sara Agdahl skriver:

   Tack gumman, va gullig du är. JA asså har du ett privat plan så får du gärna skicka det så jag kan fara hem krama om alla och säga God jul 😛 annars finns det nog inte så mycket du kan göra för stunden. Jo, jag tror också att man blir väldigt påvärkad av allt nytt. Var ska du fira jul?

   På nyår tror jag vi ska vara här och äta middag med några vänner, men vi har väl bara nuddat ämnet nyår än så länge… Efter att Axel kom har jag inte tänkt på nyår speciellt mycket, eftersom att vi kommer att vara här (i norge) och inte har barnvakt så blir det nog nyktert med gomat och massa kärlek 😛 va ska du göra på nyår då?

   Stora jul kramar 🙂

   • Sabina & Jasmine skriver:

    Hej!!
    och GOD JUL!!!!
    vi är uppe i Lillehammar och myser med svigers!
    på nyår ska vi vara hemma laga god mat dricka lite vin och spela spel, blir ingen fest eftersom vi har jasmine och samba, men det blir lite dricking och massa skratt!
    ni är välkomna ni med… om ni inte har andra planer…
    hoppas vi kan ses snart!
    hälsa lill killen och Conny!

    • Sara Agdahl skriver:

     God jul till er också 🙂
     Det låter inte helt fel hoppas ni får en mysig julafton.
     okej, det låter som en jätte trevlig nyår, jag ska höra med familjen vad dom säger.
     De hoppas ja med.
     Dom hälsar tillbaka. 😉

Kommentera