Trevligt med besök

Vad roligt att så många har varit in o läst på bloggen idag… hela 260 unika besökare 😀 Jippi

GLAD BEBIS

Axel har upptäckt att det är mer spännande att ligga så här än att äta.

Mer kommer, men nu ska Conny ha datorn…suck…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Axel, Bilder. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Trevligt med besök

  1. Jessica skriver:

    Hallo 🙂 prövar att göra ett inlägg med min nya iphone 🙂 när kommer ni heeem? Saknar axel galet mycke! Puss till er i Oslo från oss i Umeå

    • Sara Agdahl skriver:

      Hej hej! Fungerar iphonen bra? Lustigt att du säger att du fått en iphone, Conny berättade att han drömt att vi fick ett till barn och att vi var på bb och att du också var där, du hade stannat han när han kom bärande på ungen och sagt, ”jag vill ta kort med min nya iphone, men jag vet inte hur man gör… osv.” haha… Jag vet inte när vi kommer hem, kollade tvärt flygpriserna men än har dom inte gått ner, det är väl efter nyår?! få kolla då… annars ha jag ingen aning… Han saknar nog dig med. Puss o kram till Ume från Oslo 🙂

Kommentera