Romjulen = mellandagsrea

Jag tog bilen och åkte iväg till Jessheim senter ,”Mellandags rea…jippi…. here we come”, tänkte vi…men besvikelsen, ingen rea, vad är det här?!

Gick in på favoritbutiken och fråga var dom hade rean…. ”Vi har aldrig rea” får jag till svar… hmm… min plan som var att handla jätte fina julgrans dekorationer som är för dyr att köpa på ord.pris så jag tänkte köpa dom på rean och sätta upp dom nästa år. planen sprack 🙁 Köpte en fin tröja på ord.pris men det blev inga fler fynd idag.

Nu är jag hemma o dööö trött… håller på somna, men Axel är lite grinig så jag kan ju glömma mina tupplursplaner… 😛 han var så snäll på sentrat, skratta till o med då jag klädde på han, det brukar han hata. 🙂 Vi blev dock stammisar i skötrummet, han hade party i byxan…kan vara därför han är grinig, kan vara magen som spökar, han har bara en bajsdag i veckan o idag är den.

från det ena till det andra… så här kan det se ut när vi tar tran. 😛

Ja jag ser drogad ut, har gjort de på dom sista bilderna som tagit på mig…vet inte varför…

Hoppas alla haft en fin dag och handlat massor av fynd på mellandagsrean.

Puss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Hemma. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Romjulen = mellandagsrea

 1. åsa skriver:

  Hej! jag skulle på mellandagsrea, här i Sverige plockar de bort vissa grejer, säljer nästa år. Det var inte så många affärer som har riktig rea.Några har ett litet bord bara med 50%. Det måste säkert gå några veckor innan det blir rea på riktigt.
  kram mamma

  • Sara Agdahl skriver:

   Hmm.. tråkigt när det inte är mega rea. Fast jag hittade nu att det ska vara mega dunder rea på ett annat senter, och där finns också en sån där fin inredningsbutik. Där skulle det åtminstone vara 50% 🙂 Jag fick höra igår av min granne att det börjar tydligen 70% rea den 3 januari. Då kommer jag att stå vid dörren när butikerna öppnar 🙂

 2. Linda skriver:

  Tack, det lät skiiit gott! Ska prova det! Jag älskar verkligen lax också 😀

Kommentera