Sötnosar på Jessheim senter

Idag har vi varit en sväng med Kamilla och Maj-Tilla på Jessheim senter, mycket trevligt. Axel och Maj-Tilla blev väldigt glad att se varandra.


Dom är så sööööta!

Efter att ha varit på sentrat och trillat runt, ätit en super god sallad & suttit i skuffen i solen och ätit glass så åkte vi hem. Hemma sov Axel och jag packa, sedan gick vi till Kamilla och försökte hjälpa henne att sätta på klädseln på barnbilstolen, vilket h-vete… dom kunde väl ha gjort det lite smartare. Jag gav upp och lekte med Axel medan hon lyckades få till det. 😛

Nu sitter jag hemma och ser på ”En ungen i minuten”, sen blire nog sängen. Imorgon är det 6 månaders kontroll för Axel… lite sent men dom hade ingen annan tid. Jaja… ska bli spännande och se hur mycket han väger och hur stor han ha blivit 🙂

Hoppas alla haft en fin dag

Puss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Bebis träffar, Mamma maffia. Bokmärk permalänken.

Kommentera