Att en glasspinne kan vara så kul…

Igår kvällen sluta med fin besök av Linda och Julia. Oj så söt liten flicka 🙂 Har bara sett henne på bild tidigare, söt på bild, men hon är 100 gånger sötare i verkligheten.  Riktigt skoj att träffa dom. Linda sa något som fastnade och stämde… hon tyckte att jag förändras mycket sedan jag fått barn. Jag gullade aldrig lika mycket med hennes första barn så som jag gjorde nu med Julia. Man blir mer säker hur man ska bete sig när man träffar ett barn när man har ett själv, samma var jag med katter innan… före vi skaffa katt själv tog jag aldrig i en katt. Man ville gulla tidigare, men man hade ingen aning hur man skulle göra…

Idag har jag varit i Vindeln. Varit hos Laila och även hunnit med en sväng på butikerna i Vindeln ”centrum”… 😛 Axel har varit på toppen humör hela dagen, lyckligast blev han när han fick en glasspinne…. se själv 🙂

Hoppas alla haft en fin dag.

Puss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Sverige, Umeå. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Att en glasspinne kan vara så kul…

  1. Lillian skriver:

    Virker som du koser deg hjemme 🙂 har du tatt deg en lang påskeferie? Klem

  2. Lillian skriver:

    Å ja, så du kan ikke få det tilsendt?
    Så bra 🙂 joda, hadde en deilig påske 🙂

Kommentera