Till Jessica

Ett inlägg tilldelat till Axels gudmor, Jessica 🙂

Medans jag slängde på mig make-upen så satte jag på mig rosettdiademet för att hålla bort håret. Den såg Axel och drog av mig det… jag kunde inte motstå att sätta det på han huvud och ta ett kort. visst blev han söt. Jessica, Axels gudmor vill helst att Axel ska ha rosa kläder och se ut som en lite flicka, så därför tilldelar jag detta inlägg till henne 😛

Axel där emot va inte lika bekväm i rosetten.

När han blir så förbannad för att bara ha en rosett, vill jag inte veta hur han skulle reagera i rosa. 😛

 

Hoppas inte detta kommer att påverka hans framtid. Conny tar inte på sig att jag la ut dessa bilder, det får helt stå för mig 😛 haha…

Puss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Axel, Bilder, Humor. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Till Jessica

  1. jessica skriver:

    Åh Vad söööt han var! Han passar bra i rosetter 😉 tack för inlägget! 😀 Puss

Kommentera