Dagis

I fredags var jag och Conny in till Årnes och gick på café, jätte mysigt och gott. Efter det blev det föräldrasamtal/utvecklingssamtal. Axel fick jätte mycket beröm, han är glad, äter bra, lätt att lägga och sova & leker bredvid dom andra ( dom leker inte så mycket tillsammans i den här åldern). Han ser ut att trivas, sa dom och det gör han, det bevisade han extra mycket när han inte ville följa med hem den dagen. Han stod i pippi-huset och ville inte komma ut 😛 hehe… Så jag lämna han och gick för att packa in vagnen i bilen. När jag kommer tillbaka står det 2 st små flickor inne i huset med han, och Axel är så förbannad, de lät nästan som han sa -”Ut med er!”… haha… Så jag gick fram till han och sa -”Du måste ju vara snäll när du får sällskap av två tjejer” och han muttrar tillbaka. När jag får ut han ur huset och vi säger ”Hade”( Hejdå) till flickorna säger en av flickorna som har tittat med STORA ögon på mig hela tiden -” Snakker du engelsk?” -”Nei, jeg snakker svensk”, svara jag. Så sööta!

Igår skulle vi på loppis, men jag hade sett fel så den va på andra sidan Oslo och dit orka vi inte fara, så vi gick på några sentran istället. När vi kom hem hade jag fått paket 😀 Av svärmor, världens bästa svärmor. Jag fick massa svamp, det var Karl Johan, Smörsopp & Sotuayskivling, Tack så jätte mycket.

Idag gör vi lite och ingenting… Axel ligger och sover ute på balkongen nu. Det är inte speciellt varmt ute så han fick ha vantar… det va inte populärt. Han skulle först inte sova, bara för att dom där konstiga sakerna satt på händerna… men till slut somna han 😛

Hoppas alla får en fin dag.

Puss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Axel, Bilder. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Dagis

  1. jessica skriver:

    skriv oftare! 😉

Kommentera