På jakt efter pinup-skor

Jag satt och läste på vk.se igår och snubbla in på artikeln om Det populära sexprogramet ”Trekant” på NRK3. Såg ett avsnitt,bra och lärorikt… 🙂

Såg ett till, de va riktigt bra 🙂 Dom programmen hade dom kunna använda som sexualkunskap i skolan. Hade varit betydligt bättre än att dom delade upp klassen i tjejer och killar och läraren bara han säga ordet ”SEX” så var hon knallröd i hela trynet och sen hade hon inget att säga.

Men men… De blev kanske lite för mycket sexinfo för mig igår 😛 för när jag satt på t-banan idag fick jag för mig att det var två stycken (kvinnor 50 år och 35 år) som satt och prata om en svingersclub och om folket där. Egentligen har jag ingen aning om vad dom två kvinnorna som pratade höljut, prata om, men efter att ha lyssna på dom ett tag, kunde jag knappt hålla mig för skratt…

– ”Ja, men han är ju inte bra”

-”Nä jag vet, Betty och Karin har också prova han,… men han är ju nybörjare.”

-”Jo det är ju sant, han ha inte varit där så ofta”

Jag kunde aldrig fatta vad dom prata om, men man ska ju inte lyssna på andra som pratar heller… svårt dock att inte lyssna när dom skrik-pratar.

Kamilla som satt bredvid kunde knappt hålla sig för skratt av en helt annan anledning… att den ena va en sån viktig-petter. Hehe…

Som jag sa satt jag på t-banan idag, har nämligen varit ner till Oslo med Kamilla och sprungit runt hela byn och sökt efter pinuppa skor, till Kamilla. Att de ska vara så svårt att hitta ett par röda högklackade skor med hål för tån… de va typ omöjligt… men tillslut hitta vi det och dom andra sakerna hon skulle ha till, hon ska nämligen ha 50-tals tema på julbordet. Hon ska låna min svart/vita klänning ,till det blir det röda skor, röda läppar, röda blommor i håret & rött nagellack. De kommer att bli super snyggt.

Vi va väl inne i 7 rockabilly affärer, 3 andra sko affärer + massa annat. Vi har sett så sjukt mycket snygga kläder att man vill ju bara köpa ALLT!

Vi var båda helt slut när vi satte oss i tricken för att åka hem. Ojojoj vad vi har gått.

Jag köpte också lite saker… några små julklappar till adventskalendern en liten grej till Conny 🙂 Hoppas han blir glad 😉

Nu ska jag slappa och ta igen mig i soffan… lär behövas…

Hoppas alla haft en lika trevlig dag och lika många skratt som jag.

Tack för idag Kamilla 😀

Puss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Insperation. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till På jakt efter pinup-skor

 1. Therese skriver:

  Hejsan! Du tro inte tanterna hade varit på dans 😉 Haha… Va jättekul att du ringde, va ju så längesen vi pratade, jag får ta och ringa dig snart så får vi surra mera, hoppas ni har det bra allihopa! Jättefina bilder på busungarna! Kram/ Therese

  • Sara Agdahl skriver:

   Haha, de kan dom ha varit på 😛 De va jätte kul att prata med dig. Ja gör det, jag ha ju ett svenskt nummer som du kan ringa på…( hem telefonen).
   Tack 🙂 Många kramar /Sara

Kommentera