Stoppa tillbaka bebisen

Nu sitter jag vid min nya laptop 😀 MACBOOK PRO 🙂 TACK ÄLSKLING!. Jag har aldrig haft mac förut, så jag är väldigt vilsen just nu… men jag ska nog klara av att lära mig den. När Conny har visat hur man gör 😛

Jag ha inte photoshop (vill göra bilderna mindre innan jag lägger upp dom) eller en minnes läsare nu (så jag kan få in bilderna i datorn) , så det blir inga bilder i detta inlägg. Skulle ha ritat bilder till inlägget om jag visste hur man hittade paint 😛

Nu har graviditets-drömmar börjat… I natt drömde jag att jag födde lilltjejen… men eftersom det är ganska länge kvar tills hon är beräknad så sprang jag runt med henne hängande i navelsträngen och försökte hitta någon jag kunde fråga om jag skulle stoppa tillbaka henne, hon kanske inte skulle klara sig när hon inte var färdig ”gräddad”.Haha… Det var helt logiskt i drömmen och jag var helt seriös, skadat hur knäppt man kan drömma.

När jag vänta Axel drömde jag ju att han sparka sig ut genom magen… o massa såna saker…

Idag har jag och Kamilla varit på Triaden (senter)… det blev lite shopping. De va så billiga kläder där. Hitta till Axel, bebis och Conny 🙂 Avslutade dagen hos Kamilla där Maj-Tilla och Axel sprang runt och lekte. Man får sig många skratt när man tittar på dom. Axel satt ner och höll en barbie i håret medans Maj-Tilla slet i bena och drog Axel runt… haha…

Måste bara berätta… Nu kan Axel säga pappa 🙂

Hoppas alla haft en fin dag

Puss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Graviditet nr 2, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera