Målning och montering

Så här blev resultatet av gårdagens målning & dagens inhandlande och montering av skoskåp 🙂 Jag är riktigt nöjd… lite kalt nu, men det ska in mer inrening. Målet är att få en  välkomnande och praktisk hall 😀

Varför jag valde att måla ,och inte tapetsera var för att jag ville att de skulle gå fort… och bli billigt (hade färgen sedan tidigare).

Vi var som sagt och inhandlade bla skoskåp på Ikea idag. Axel va så söt på Ikea, han skulle gå och hålla hand hela tiden… så vi gick tillsammans på hela övervåningen , han släppte handen vid två tillfällen och sprang iväg på egna äventyr, det var då han såg en dator och när vi kom till barnavdelningen.

Ja gjorde en klantig grej när vi va på barnavdelningen, Axel skulle laga mat till mig och han va ju så söt, så jag skulle ta en bild… bakom mig står en dam i 50 års åldern och hennes barnbarn… jag står där bakom mobilen och tar bilder på lilleman, jag ser ju vad han gör… *jag tar ju bild på han*… men inte förrän jag kollar upp från mobilen och alla skriker märker jag vad han just gjorde 😛 … Oops!

Å där åkte allt porslin i golvet… OJ!

En anställd kommer springande, – Åh gick det bra?

-Jaja…de gick bra, säger jag. (som ser ut som ett frågetecken)

Tack å lov gjorde jag inte bort mig helt… ja lossades att allt va helt och samlade ihop porslinet… de va inte så helt… ganska många kantstötningar där :O Men är dom så dum att dom ställer in porslinsfat för ”prynad” så får dom ju skylla sig själv, ett barnrum ska ju vara barn-anpassat.

Axel älskade barn-porslinet, så jag köpte med ett gäng fat, muggar och plastglas. När vi kom hem gjorde vi fika och tog med Axels bord och stolar och dukade upp på verandan.

Så fina killar jag har 🙂

Pappa visade Axel att man kunde hälla mjölk från flaskan i glasen och från glas till glas… de va sååå kul!

Hoppas alla har haft en underbar dag.

Puss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Axel, Bilder, Familjen, Hemma, Huset. Bokmärk permalänken.

Kommentera