Hobbyrummet – Hagalund bäddsoffa

Jag hade en grymt tung natt… hade mycke sammandragningar, riktigt jobbigt. Natten har speglat dagen, jag har haft en jätte bra dag, men jag har varit jätte trött. Vid 3-tiden sov jag ,på våran nya soffa ( 🙂 ) som Conny och Mattias var och hämtade igår (till mig), den står i mitt hobbyrum/gästrummet.  Har man världens underbaraste kille eller?! Jag satt och kolla på finn.no efter en soffa och hade hittat en jag ville ha, ringde på den men den var såld… fanns bara en likadan till ute, men den kosta 1000kr extra… 🙁 Tror ni inte att Conny går in och kollar och hittar en som säljer en likadan soffa, fast dom har döpt den fel, samma pris som den första jag hade ringt på. Så på kvällen åkte Conny och Mattias och hämta den.

De är så typiskt, men självklart bodde hon som sålde soffan på 4:e våningen och soffan var för stor för bilen… men tjurskalliga som dom är så fixa dom det genom att packa in den och köra med öppenskuff, dom fick tigga ihop lite lina inne på Rimi (som egentligen hade stängt) så dom kunde knyta fast den. När dom kom hem med soffan så är det glas-halt här ute… så dom kanaderunt här ute som bambi på hall is 😛

Tusen tusen tack Conny och Mattias 🙂

Jag är väldigt nöjd med soffan, kanske blir att byta tyg på den så småningom, finns att köpa i andra färger på Ikea.

Hobbyrummet

Det börjar ta sig i mitt hobbyrum… långt ifrån klart, har många planer kvar… allt tar sin lilla tid. 

Innan jag somna idag sydde jag klart gardinerna medans Conny dammsuga 🙂 Så nu är det fräscht och snyggt. Jag är väldigt nöjd med dom extremt neutrala gardinerna. Vi var även en sväng till Årnes, jag sökte om föräldrapengar. När jag var där hade jag önskat att jag hade haft en tröja där det stod ”RÖR EJ” på magen… för hon ”saksbehandlaren” tog sig friheten att ta på magen… morr…arrrg… ”- Maj är ju en perfekt månad att få bebis i, sa hon innan hon klappa mig på magen”.

Nä nu måste jag sluta skriva och komma mig i säng, bara dumheter av mig att sitta uppe när kroppen är så slut med.

Hoppas alla har haft en fin dag.

Puss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Bilder, Hobbyrummet, Huset. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Hobbyrummet – Hagalund bäddsoffa

 1. Lillian skriver:

  Kjempe fint har det blitt på hobbyrommet ditt 🙂 du er kjempe flink med interiør og oppussing !! 😀 sofaen var mye finere i virkligheten enn på min tlf 😉

  Får håpe vi rekker en ake/lunsj dag før snøen forsvinner 😀

  Klem

  • Sara Agdahl skriver:

   Tack så mycket 🙂 De va snällt sagt, *glad* 🙂 Kul att du tycker det, de va ju inte bästa ljuset bilden blev tagen i heller 😛

   Ja absolut, ser fram emot det :)… hoppas på en mild, solig dag 🙂 va ute å åkte idag bakom huset, det var väldigt isigt.. 😛

   Kram

Kommentera