Hos Frissan & Axel på hojen

Som jag tidigare nämnde har jag varit hos Frissan idag. Jag följde med Kamilla när hon skulle klippa sig och fick klipptid då hon satt med färgen i håret 🙂

Jag blev riktigt nöjd, på bilden har jag knappt några produkter i håret, så de blev ännu bättre med lite klister och spray 😉 Kamilla blev riktigt kort, jämfört med innan… väldigt ovant, men fint.

Måste bara berätta om min lilla insedent innan vi skulle fara… De va lite snö på marken när jag kom ut och självklart lyckas jag trampa på den ända isfläcken och landa rakt på knät, slog upp knät och både mina byxor och långkalsonger/underbyxor gick sönder… Jäklar va ont de gjorde… Kamilla som missa fallet och såg mig när jag låg på marken såg skräckslagen ut. Det gick bra, lite ont i knät men annars lugnt. Himla klantigt!

Efter att vi varit hos frissan åkte vi hem till mig, drack en kopp te och sedan åkte jag till Axels dagis. Det var ”barnehage dag” på dagiset så det var massa föräldrar där.

Axel stod vid en vattenpöl när jag kom, och slängde stenar i vattnet, jag hann fram till honom säga hej och ge han några fler stenar, sen…… gör han en djup dykning med huvudet först, rakt ner i vattenpölen… ett jädra skrik och min reaktionsförmåga som va på 0 (noll)…=jag va inte snabb att hjälpa (skyller det på att jag är gravid, trög och osmidig) … men jag tog mig dit och drog upp han, slet av han mössa och jacka och försökte tårka av ansiktet med den delen av kläderna som va någorlunda torr…. Stackars liten… han skrek i panik… men vi gav inte upp så lät… Så vi gick in och bytte om och ut igen 😀

Då var hojen mer intressant än vattenpölen…

När vi kom hem efter att ha varit på dagiset en stund så blev det badning på schemat. Då sa Axel ”Bada” helt klockrent för första gången… å jag fick de på film 🙂 Så nöjd. (han är nakenfis på videon så den lägger jag inte upp).

De va allt från idag…

Hoppas alla har haft en fin dag.

Puss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Axel, Bilder, Vänner och bekanta. Bokmärk permalänken.

Kommentera