Förlossningsväskan

Nu har jag samlat ihop det mesta som ska med på förlossningen, då det blir dags. Till skillnad från förra gången får Conny med sig en egen liten väska. Han hade inget med sig förra gången, så han blev ju sittande utan ätbart eller drickbart i MÅNGA timmar, de misstaget gör vi inte om igen. Sen ha jag tagit med lite extra kläder till bebisen så att om vi måste stanna några dagar så behöver hon inte ha sjukhuskläder hela tiden.

Åh, längtar tills vi får träffa henne, hålla henne och lukta på henne 🙂Så dagen efter förlossningen längtar jag till…

gruvar lite inför förlossningen, allt känns ondare den här gången… hade halsbränna förra gången, men inte lika mycket som nu, hade senadrag, men inte lika mycket som nu, hade mardrömmar, illa mående i början & samandragningar … VÄRRE NU.

Fast det ska sägas att man glömmer fort… jag ha fått fråga Conny om jag klagade över det ena och det andra förra gången… å de gjorde jag, men inte lika mycket. Så när jag ligger där på förlossningen lär jag väl skrika till Conny, Hade jag så här ont sist??!!!!

-JAA, de hade du, lär han att säga. 😛

-De är nog värre NU! ( lär jag säga) 😛

Nu ska jag hoppa in i duschen igen och spola varmvatten på magen, de spänner och drar så himla mycket… inte skönt, men varmvatten hjälper.

Hoppas alla får en bra dag.

Puss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Graviditet nr 2. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Förlossningsväskan

  1. Eva skriver:

    Äre dags för att föda nu? 😀

Kommentera