Fokus probelm

Idag har jag haft kamera problem… haft och haft… jag har fortfarande problem…

Hur fasen får man Fokus med självutlösaren? Ställer jag mig bakom kameran och tar en bild är den knivskarp, tar jag bild på samma motiv med självutlösaren så är den suddig.

Väldigt frustrerande! Mest irriterande blir det när man vet att man har en super bra kamera som tar jätte fina och skarpa bilder, men man är så sämst att man inte får det att fungera. De var nästan så att jag gick och hämtade min gamla kamera bara för att där är allting på Auto så då blir det inte suddiga bilder åtminstone… (inte knivskarpa, men inte suddiga)… men jag gjorde inte det, vill lära mig min nya.

Till något trevligare 🙂 Igår fick vi packet på posten… Jippi!

En påskhälsning från Axels farmor och extra farfar.

Axel fick ett par stickad-sockar också, dom satt jätte fint på,

Tack Så jätte mycket.

Tänkte bjuda på några bilder på Axel också… han hittade på att han skulle rida på kissen idag , han har så mycket för sig 😛 Tack å lov var det inte den riktiga kissen.

De syns hur trött lilleman var idag, alldeles rödblommig… han sov bara ca 45 min. Men det var fullrulle ändå 😛… han har bla klättrat upp på bordet & hällt ut saft över mitt nya Mac- tangentbord också… inte lika kul. (Det klarade sig, tack å lov)

Så här har han gått runt största delen av dagen också, Förstora skor och häng 😉

Nu sover båda mina killar å jag sitter här och kollar på bilder och videor… Ska försöka ladda upp en video om jag får det till…

Hoppas alla har haft en fin dag.

Puss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Axel, Bilder, Familjen, Hemma. Bokmärk permalänken.

Kommentera