Loppemarked

Idag har vi varit på Loppis 😀 Så skoj!…. Kl. 11 öppna det, men jag var där redan kl.10.00… hehe… lite för ivrig, jag hade sett fel på tiden. Så på den timmen åkte jag och Conny en sväng till Årnes och tillbaka.

Det var mycket folk på loppisen, som jag trodde… så jag hade hört med Connys kusin, Mattias om han kunde vara barnvakt, de är så osmidigt med barnvagn på loppis, har tillräckligt med problem att komma fram med bara magen 😛

Kamilla hade med sig Maj-Tilla( & barnvagn), hon gjorde några tappra försök att komma in men det slutade med att Conny fick sitta barnvakt utanför… de var alldeles för trångt. Träffa även Karina och William där, även dom fick vagn-probelm, så vi satt med William så Karina kunde gå någon sväng också. 🙂 Vi gjorde några fynd, så klart…Jag hitta sängkläder till barnsäng och Kamilla hitta en vagnpåse till mig som jag köpte. Conny hitta en web-kamera och Kamilla hitta några gardiner, en ljus stacke & lite smått och gott.

Sen var det Auktion, haha… oj vad vi skratta… Budgivningen gick snarare ner än upp… haha…

-”En komplett servis, vad har jag för bud? Är det någon som bjuder 400?Hör jag 400? Inte det… hör jag 300? Bjuder någon 300?250?”

-”150!!!”

-”150 är bjudet! Vem bjuder mer? 150 bjudet…. första, andraoch tredje, såld för 150 kr. ”

Man kan ju undra vem som har valt ut vad som ska säljas på loppis och vad som är Aktionsvarer… dom försökte sälja en hög med gamla lexikon, men de va ingen som ville ha dom så dom fick lägga bort det, sen avsluta han den budrundan med…

-” Dom flesta vill fortsätta använda sin mac (pc/dator) förstår jag, ingen som vill återgå till böcker”…hehe

De var allt om dagens loppis. Kommer kanske mer imorgon… jag ska dit en sväng då också, dom får ju in nya saker…

Hoppas alla har haft en fin dag.

Puss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Bilder, Loppis, Vänner och bekanta. Bokmärk permalänken.

Kommentera