Burk-Sara

Nu har Laila äntligen kommit till oss, så jag ha inte haft så mycket tid att skriva. Det har varit fulla dagar, trevliga dagar 🙂

Axel är så glad att hon är här, han springer runt och säger Lollo och försöker köra med henne så mycket han kan. -”Lollo om” (farmor kom)…Jag ser verkligen fram emot dom kommande dagarna som hon ska vara här med oss.

Gårdagen blev en intressant dag med massa gott gratis käk.

Mitt på dagen mötes jag, Kamilla och Bente med barna hos Kamilla på en lunch. Det bjöd på en jätte god sallad med bacon och kyckling & väldgt gott sällskap. Jag har verkligen hittat ett trevlig vängäng 🙂

Efter det gick jag och Alva hem, där mötte vi Conny och Laila som nyss hade kommit hem. Jag lämna Alva med dom och hämtade Axel på dagis. När jag kom på dagiset satt Axel på en traktor. Ena dagis fröken sa att hon trodde Axel skulle bli bonde då han blir stor, inte för att han gillar traktorer utanför hans mentalitet, att han är så lugn. (Som bondar brukar vara mena hon på. Sen berättade hon att han hade så härlig dansstil och att när han fick sjunga och dansa så log han ända inifrån själen.

Go ungen!

När vi kom hem igen gav jag Alva mat sen lämna jag henne med farmor så gick jag och Axel upp till skolan på ”Familjekör”… Vi fick en inbjudan i posten här om dagen ”Familjekör och gratis middag varannan torsdag” och eftersom att Axel älskar att sjunga så tänkte jag att vi kunde gå dit och se vad det var för något. Det första Axel gör då han vaknar på morgonen är att sjunga så de kunde ju passa perfekt.

Det var inte så många där, vi var totalt 6 vuxna och 4 barn. Det var anordnat genom kyrkan så det var lite gud-sånger, men är det vad som ska till för att det ska anordnas något gratis för familjer så tycker jag att det är helt okej. Jag gick själv i kyrkansbarntimme då jag var liten, det tyckte jag var kul så vi ska nog ge det här en chans. Sen bjöds det på gratis mat, köttgryta, mycket gott. Axel tyckte också det var gott. 🙂

Hem igen och i säng med Axel sedan gick jag och Alva till grannen på Tupperware- party. Det var jag, Alva och 5 äldre damer, grannar 50+. Första timmen vi var där åt vi mest 😛 det bjöds på skinkpaj & äppelpaj, mumsigt. Sen berätta hon om produkterna, vi kola på dom och sen gick vi hem. Alva var snäll hela tiden vi var där, hon låg i vagnen hela tiden och prata och skratta. Charmisen själv. Jag köpte inget, men är lite sugen på en plastkastrull med lock som man kan ställa i micron och koka potatis i på 7 min eller en form med lock som man kan ha i frysen i -25 och i ugnen på 250 C + lite annat. Få se om jag köper nått.

När jag kom hem hade Laila också bakat äppelpaj, så då åt jag lite till 😛 mums!

Idag har jag, Laila och Alva varit på Jessheim senter, gick i några butiker och åt lunch på jordbärspikene. Jag köpte några jätte fina plåt burkar… jag och mina burkar. Jag fick ett nytt smeknamn av Laila ”Burk-Sara”.

Var hemma en stund och stökade lite sen åkte jag och hämta Axel. Träffade Kamilla på dagiset så hon bjöd över mig och barna i efter middag, så vi gick dit och lekte med dom en stund. Lika trevligt som alltid.

Nu ska jag se en serie sen blir det sängen. Hoppas alla har haft en fin dag.

Puss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Axel, Bilder, Familjen. Bokmärk permalänken.

Kommentera