BurkSara i bråk med parkeringsidiot

Nu har Laila åkt hem till Sverige. Det var jätte trevligt att ha henne här, som alltid då hon är här.

Skrev lite dagen hon åkte, men publicerade det aldrig:

19/9-12

Vi hann virka och se på tv lite innan vi åkte till flyplatsen, jag har börjat på en mormorfilt och Laila gör en filt till vagnen, super fin. Vi åt ett gäng pannkakor sedan åkte vi.

När vi kom på flygplatsen och hade parkerat så svänger en taxibil in på parkeringsrutan bredvid. Laila är då på väg ut så han stannar och kör sedan in då hon klivit ut. Han ställer sig då jätte nära bilen och pressar sig ut mellan hans och vår bil. Jag säger då åt han :

-Du kan inte parkera så nära för då får jag inte ut pojken.

– Du får väl ta ut han andra vägen.

– Nej, det går inte. Du får flytta bilen så att jag får ut han rätt väg!

– Jag står innan för linjen å så är reglerna i det här landet, säger han spydigt och otrevligt.

-Idiot!, säger jag och sätter mig i bilen och parkerar om. (Är man yrkes chafför ska man väl ändå klara av att parkera rakt)

OM jag var förbannad , det rykte ur mina öron. Hade han inte haft hela sin (ny blivna norskar) familj där så skulle jag ha fortsatt… men ville inte ha en hel familj på mig.

Efter att ha vinkat av Laila och svurit över ”parkeringsidioten” hela vägen in och tillbaka så ser jag att bilen står kvar när jag kommer tillbaka. Jag packade in ungarna i bilen sen gick jag fram till hans bil (glänsande svart merca) och spottade en loska på hans handtag. Sen körde jag där ifrån.

Jag var så förbannad.

Tänkte berätta lite om resten av veckan…

Både jag och Conny har beställt lite grejer på internet i det sista och nu har paketen börja rulla in… har fått paket i posten nästan varje dag. Det är ganska mycket små grejer som lampor, reservdelar till tex mobil och dator. Sen har det varit lite större grejer också 😀 Jag har bla. fått mitt fotostativ och en fjärrutlösare. Jag är så nöjd, bättre än förväntat. Conny har fått sin anonym-mask och Axel har fått sig en ryggsäck.

Jag har varit rätt lat den här veckan, mest bara virkat och gjort hushålls syssor, men det är inte fyskam det. Har möblerat om i Axels rum och flyttat ner mycket av hans leksaker till hans rum, börjar bli less att det är leksaker överallt. Sen blir det mer spännande när han inte ser alla leksaker hela tiden.

I helgen har vi haft besök av Kamilla. Hon kom fredag kväll, så på lördag morgon gick vi upp till skolan på loppis. Vi var nästan först in, Conny var snäll och hade barnen så det var lätt att ta sig fram utan barn. Men det ska sägas att det var proppat med människor. Självklart blev det fynd, mitt bästa fynd var ett viterinskåp som jag lyckades pruta ner till ett väldigt bra pris och lyckades få med hemköring.

Jag köpte även lite annat smått och gott:

 • Vattenkanna
 • Bob med ratt
 • Tvättställ som man har ute och kan hängas på väggen
 • En ullklänning, pyjamas och tröja till Alva
 • En burk med bilar
 • Te burk… (hehe… jag och mina burkar)
 • Militärbyxor åt Conny

Vi gick hem med det vi hittat men fick gå tillbaka igen för att få med allt. Camilla hitta en stor fin tv-rumms matta som jag pruta ner till 40 kr. Riktigt snygg.

Efter loppisen så åkte jag och Kamilla och köpte garn. Under tiden vi gjorde det sålde Conny BMWn 🙂 Så nu har vi bara 3 bilar. Så himla bra.

Conny gjorde ett spratt mot Kamilla innan vi åkte till Årnes… haha.. han skickade ett fejk sms från polisen till Kamillas telefon där det stod att hennes bil har blivit stulen och men hittats. Vi satt i våran bil då hon fick det på väg till Årnes. Kamilla fick lite smått panik då hon såg smset… jag höll inte på att kunna håla mig. Hon börja säga att hon skulle ringa en massa. Men jag lyckades övertala henne att ringa Conny först. Så hon ringde han. Han skratta och hon va inte helt nöjd. ”-Din dust!”

När vi kom hem igen lärde jag henne att göra mormorsrutor. Så där satt vi på kvällen som två gammkärringar och virkade igen 😛 haha…vi försökte se 2 filmer, men vi hängde inte med… vi snacka för mycket och var för konsentrerade med vad vi gjorde att de inte gick, så då fick det bli en svensk serie, då kunde man ju bara lyssna.

Kamilla sov över, nästa morgon så fick jag lite egentid att fixa mig medans hon var med  barnen. Vid 12-tiden reste hon och hämtade M-T som varit hos pappa över helgen.

När hon hade åkt gick jag upp med den andra Kamilla till loppisen en sväng. När vi kom in säger Kamilla:

-Kolla vilket snyggt skåp, men det är sålt.

-Det är jag som har köpt det, svarar jag.

Haha…

Det fanns lite nya grejer och sen hade som satt ner priserna till ”påse salg” man fick fylla en påse med grejer så kostade hela påsen 50 kr. Vi fyllde en påse tillsammans, det blev en full och väldigt tung påse.

Så söndagens loppis blev det här :

 • 3 korgar som man hänger i duschen och har shampo i.
 • Ett linne till Axel
 • 4 (pizza) tallrikar
 • Halsduks upphängare (eller vad man ska kalla det)
 • Jul karaf
 • 3 plåtbrukar (matdoser)

Kamilla hittade bla en gå-vagn till Amanda.

Vid middags tid knacka det på dörren, då kom 2 karlar med skåpet. Dom bar in det helt på sin plats. Hur bra som helst! Jag är super nöjd 😀

Från allt det roliga och bra till något jobbigt och hemskt…Igår kväll då Conny ska gå ut med Donna märker han att det är någon som har försökt att göra inbrott hos oss. Handtaget på bakdörren var brutet uppåt så någon måste ha försökt förstöra låset genom att tvär dra i handtaget med väldig kraft. Tack och lov så höll låset, men jag måste säga att det känns väldigt obehagligt att någon har försökt ta sig in. Vi hade för ca en vecka sedan en tiggare bak i dörren, kan inte säga att det var han… men ett olustigt sammanträffande.

Nu ska jag förflytta mig från datorn, men ni får ha en toppen dag.

Puss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Bilder, Loppis. Bokmärk permalänken.

Kommentera