Lillans första feber

Från 17.00 igår har lillan haft feber och inte varit i form. Vi byter bara av varandra här känns det som, min feber är borta och nu har hon fått de istället… men jag skulle lätt ta hennes feber, hellre jag än hon. Hon var vaken ca 3-4 gånger i natt, hon brukar vara vaken 1 gång, om änns det. Hon blir så ledsen och ynklig då hon inte förstår vad som händer.

Stackars LillGumman.

Vi skulle egentligen på hörselkontroll idag, den som aldrig blev av vid födseln pga vatten i öronen, men jag bokade om den tiden, hon ska ju inte behöva sitta i bilen och va ledsen så länge (40 min bil resa). Så vi har bara varit hemma.

Vi fick besök av Kamilla och Maj-Tilla … Maj-Tilla sprang fram till Axel och gav han en stor välkomnande kram när han kom hem ifrån dagis. Hur charmerande som helst. Vi fick skratta mycket då dom lekte och prata med varandra idag. Dom kan konsten att låta så kloka då dom får till det 🙂 Jag han fram med kameran… så jag har satt ihop några av bilderna till en film 😀

Det är som att kolla på teater när dom leker.

Vi håller tummarna för att lillan är bättre imorgon.

Nu ska jag komma mig i säng… kan bli en lång natt om febern håller i sig.

Hoppas alla har haft en fin dag.

Puss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Alva, Axel, Bilder, Hemma, Vänner och bekanta, Video. Bokmärk permalänken.

Kommentera