Välkommen hem till loppisfynd

I torsdags fick vi åka hem från sjukhuset, det var väldigt skönt, och vi fick goda besked att åka hem med.

Eftersom att jag inte hade ställt in mig på att vi skulle behöva stanna där så hade jag inga ombyten eller toalettartiklar, så det var Otroligt skönt att få känna andra dofter än sjukhustvål… underbara PARFYM dofter!

Sedan vi kom hem har vi varit över till Kamilla och Amanda en sväng, vi följdes även till Lilleström, mycket trevlig jentetur. Jag hade sån tur att Kamilla skulle slänga massa kläder så jag, Alva och Axel fick jätte mycket snygga plagg. Jag fick bl a 10 st byxor som satt som en smäck 😀 NÖJD! Byxorna som var förstora för mig kunde farmor ha 🙂 Tusen tack Kamilla.

Idag har vi varit på två loppmarknader. Självklart fyndade vi. Jag köpte en tallrikshylla , ett hörnskåp, en kaffeservis, kläder till Axel, 2 kastruller, aluminium formar, täcke och två kuddar (oanvänt), fotbollsspel till Axel, ett slott till Alva och en burk 🙂 ALLT, TOTALT under 200 kr. Gissa om jag var nöjd?!

Sen kom min slösaktiga pojkvän… å så var vi 400kr till fattigare 😛

Lägger upp bilder på mina fynd senare.

SlottetSlottet blev verkligen populärt, Axel tog lös gubbarna från fotbollsspelet och stoppa in i huset, och Alva försökte ta dom. 

Nu blir det sängen, i morgon ska vi fira Alvas födelsedag (i förskott).

Hoppas alla har haft en fin dag.

Puss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Alva, Axel, Bilder, Loppis. Bokmärk permalänken.

Kommentera