John blund har glömt mitt barn

Lycka! Alva somna… Woohoooo!!! Dom senaste dagarna har hon varit vaken till kl. 22-23. Så stort tack till svärmor som gav mig tipset om att lägga mig i sängen med Alva tills hon somna och sedan lyfta över henne till hennes säng. Hon vägrar att sova i sin säng, BIG NO!NO! så jag ha inte lagt mig i våran säng med henne tidigare (om inte jag också ska sova) för att om hon skulle vakna så skulle hon kasta sig ur sängen då hon såg att jag inte var där…. men det här gick hur smidigt som helst att lyfta över henne till hennes säng… (Ta i trä. Sitter på helspänn och väntar på att hon har vaknat igen.)

Det gör inte så mycket om hon vaknar nu för jag ha fått gjort det mesta som jag ville få gjort innan imorgon… matlåda till Axel och Alva, lagt fram kläder, burit ut vagnen, tagit fram papper osv 🙂 Jag ska på min första teckenspråk kurs imorgon, Spännande, jag längtar! Jag ska äntligen få lära mig kommunicera med mitt barn.

jaha… jag han skriva hit så vakna hon…

Tillbaka efter 30 min… Hon sover med öppna ögon så det är så svårt att veta när man ska våga lägga ner henne… och den här gången la jag ner henne för tidigt… hon är vaken igen.

Tillbaka igen… nu sover hon i våran säng igen… men nu sitter jag med datorn i sängen… vågar inte lyfta över henne. Hon är så smart att hon håller fast mig så att jag inte kan gå.

Envisa lilla mystjej

 

Tänkte att jag skulle visa hur fint hennes sår har läkt efter operationen, de ser så bra ut. Hon är aldrig där och rör eller störs av implantaten. Det syns från sidan, som ni kan se på bilden, men rakt framifrån ser man det knappt.

Läkt

 Nu får alla sova så gott.

Puss

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Alva, Bilder, Ci. Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till John blund har glömt mitt barn

 1. Lillian skriver:

  Så go hun er 🙂
  Lykke til på kurs 🙂

 2. linda mångberg skriver:

  Hoppas allt går bra.. tänker på er lite nu å då å håller tummarna att allt kommer gå så bra som möjligt… 🙂 du är så duktig sara 🙂 hoppas vi ses när ni kommer hem nästa gång… krama alla…

  • Sara Agdahl skriver:

   Det gick bra. Tack för det gumman. 🙂 Tack snälla.
   Vi ska absolut ses när jag kommer till umeå, jag vill så gärna komma och se hur ni bor och träffa eran lilla prinsessa 🙂
   Kramar

 3. Jenny skriver:

  Känner igen mig, min dotter är ungefär lika gammal som din. Tror kanske en månad äldre. Linnéa vägrar somna i sin säng. Jag måste ligga bredvid henne så mina kvällar blir ganska korta. Hon ska ligga kloss in på mig och när hon väl har somnat flyttar jag också över henne i hennes säng. På kvällen funkar det ganska bra men på dagen sover hon max 30 i sin säng, sedan vill hon sova i min famn…. (mycket man får gjort då liksom?!). På nätterna kommer hon såklart över till mig och ska då återigen ligga nästan på mig, men minst en hand i ansiktet på mig…. mammig ellr vad? Idag var vi på försenad 1-års kontroll (var i Sverige när hon fyllde 1 år) och det visade sig att Lillan hade öronbetennelse, stackars liten… antagligen därför som hon har illvrålat så fort jag har lagt ner henne i sängen. Lycka till med so(ö)vningen 🙂 Och ha det så kul på teckenspråkskursen, SPÄNNANDE!

  • Sara Agdahl skriver:

   Tack för kommentaren. Skönt att höra att man inte är ensam om att inte få gjort ett skit 😛
   Är hon mammig så att det bara är du som duger också eller? Så är nämligen Alva, bara mamma, annars skriker hon, tack och lov bara på kvällen. Det går jätte bra att ha henne på dagis.
   Jag hoppas det bara är en fas.
   Det är inte lätt… men vem har sagt att de ska vara det 😛

   Hoppas Linnea blir av med öronbetennelsen fort.
   Du får ha en fin kväll.
   / Sara

   • Jenny skriver:

    Bara mamma som gäller… dag som natt. Och jag är fortsatt hemma med henne. Börjar bhg till hösten…. hur nu det ska gå. :-/Läkaren på 1-årskontrollen varnade oss för att vi nog fick räkna med en lite längre inköring på henne än vad vi hade med sonen. öronbetennelsen är förhoppningsvis på väg att läka ut eller vad man säger, men feber har hon fortsatt… Nu sover hon dock gott på balkongen i vagnen… hoppas på ett par timmar till så jag kan virka på hjärtekatten jag gör 🙂

    • Sara Agdahl skriver:

     Ok, vet hur det är. Det ska nog gå bra i barnhagen, där händer det så mycket runt henne, men en längre inkörning kan nog vara smart, både för henne och för dig. När barnet är så mammig kan det vara nog så svårt för mamman. Man är ju som mamma då van att alltid ha någon som kräver uppmärksamhet. Alva är väldigt skinkig hemma mot andra, men på bhg så är hon en liten solstråle.

     Hjärtekatt? låter spännande, kan man se den någonstans…blogg, fb?

     • Jenny skriver:

      Jag har en blogg som heter. Humlans pyssel. http://humlanspyssel.blogspot.no/
      Katten kommer att komma upp där så fort den är klar. Jag har bara en liten ynka tråd kvar att fästa sedan är den färdig 🙂 Men orkar inte nu… Du kan gärna adda mig på FB om du vill, vi bor ju båda i Norge, tyvärr är det en liten bit mellan oss. Jag i Sandvika och du i Jessheim om jag inte har förstått fel. Jenny Christensson kan du söka efter på FB. 🙂

     • Sara Agdahl skriver:

      Ja, men jag har varit in på din blogg förut. Va trevligt. Då ska jag hålla ögonen öppna efter den 🙂 Jag har addat dig nu.
      Jo det är en bit emellan, jag bor på Auli, nästan Jessheim… någon mil skillnad, inte så noga. Hur länge har du bott i norge?

Kommentera