Kärleks soppa

Igår var jag in till Oslo på kurs, ”Hör mitt språk”. Jag hade blandat ihop kurserna, så det var inga tecken jag fick lära mig då. Gårdagens kurs handlade om ”Tidigt samspel, kommunikation och språk”, ”Audiologi, teknik och tillrättaläggning” och ”Höra”. Hur örat fungerar, om Ci, hörapparater m.m.

Det var en bra kurs, men jag märkte att jag var ganska påläst för det mesta som dom sa visste jag redan. Det var mycket om hur det är i starten, då man får veta att barnet har en hörselnedsättning, vilka steg man ska igenom och vilka undersökningar som blir gjort osv. Mycket av det har vi redan gått igenom. Så jag tror att fortsättningen på kursen vill ge mig mer…

Jag fick med en bok med babytecken & ett kort med det Noska alfabetet:) Så nu ska jag hårdplugga 😉

babytegn

 Idag var jag och Kamilla en sväng på plantasen och köpte några blommor. Jag har börjat små fixa ute på balkongen ,så att vi ska vilja vara där i sommar. Än så länge ser det ljust ut.

När jag kom hem väntade en liten hälsning från svärmor, ett kärleks recept.

Kärleks soppa

Ta en STOR puss

Ta en STOR kram

Rör om med lite lyckotårar.

Kramas ordentligt.

Toppa med lite ”kärleks fniss”

NJUT!

Balkongen

Önskar alla en trevlig kväll och hoppas att alla har haft en fin dag.

Puss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Balkongen, Hemma, Huset. Bokmärk permalänken.

Kommentera