Barnens rum

Barnrum

Under sommaren har jag (med Connys hjälp) bytt rum på vårat sovrum och Axels rum. Nu ligger barnen i samma rum på övervåningen medans vi ligger nere. Det gör det enklare för Axel att vara på sitt rum, eftersom han slipper att gå ner för trappen. Han leker massor i deras nya rum och Alva hakar på, jätte kul att se. Det gör det även enklare när Axel har en vän på besök, då har vi mer koll på vad busungarna gör 😛

 

Ex.

Maj-Tilla var på besök förra veckan. Axel och Maj-Tilla går in på barnens rum och ska leka och dom stänger efter sig. Jag står i köket och försöker få igång kamererna som vi har i barnens rum så jag ska kunna se vad dom gör på mobil, men får inte igång det innan jag hör Axel skrika. Jag går dit och ska öppna dörren… då har Maj-Tilla låst. Bustroll allså… hon var så duktig att hon låste upp när jag bad henne, men det finns mycket dom kan hitta på, därför känns det betryggande att dom är på övervåningen så man har någon form av koll på dom 😛

MT-Axel

(Har flytta om lite i barnens rum, så sakerna står inte på samma ställa på alla bilder) 

 

Googlar man på ”barnrum” så får man upp bilder på stil-rena, matchande, söta rum, men lite saker och väl utvalda saker…. Kommer man hem till dom med nyrenoverade morderna hem så är det samma sak…Hur gör ni?

Axel och Alva får massor av leksaker och tillbehör till sina rum, olika stilar och olika färger. När jag inreder barnens rum försöker jag framhäva den stilen jag önskar att dom skulle ha, men jag får det inte till. Om jag bara skulle ta dom sakerna som matchar, så vet jag inte vad jag ska göra av allt det andra. Det andra kan ju då bestå av en jätte söt nalle dom har fått av en släkting, en leksak dom har valt ut själv, favoritleksaken som dom leker med mest…(Det andra matchar inte med det andra). Jag får inte ihop det, hur gör alla andra??

Hoppas på många tips och trix, behöver hjälp.

Hoppas alla har haft en fin dag.

Puss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Barnens rum, Bilder, Familjen, Huset, Vänner och bekanta. Bokmärk permalänken.

Kommentera