För att jag kan

Idag har mitt motto varit ” För att jag kan” … Jag har tagit vara på dagen på bästa möjliga sätt; slappa, duschat läääänge och varit lite kreativ. I morgon är det nämligen första dagen på mitt nya jobbet 🙂 Glädjer mig masser. Jag har fått jobb som Blomsterdekoratör på en jätte mysig blomster och present butik. 😀

Så idag har det blivit väldigt mycket tankar på blommor…

Så för att jag kan… satte jag ihop en liten bords-/ dörr-/trapp- dekoration av lite mossa, rosor av löv, pinnar osv.

Hjärta

Önskar alla har en fantastisk dag.

Puss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Florist, Insperation, Tips. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till För att jag kan

  1. Therese skriver:

    Grattis till jobbet! Jättefina grejor du har gjort! måste prova de där rosorna 🙂 Kram

  2. Sandra skriver:

    ÅÅ tack för tipset super fint!

Kommentera