Pyssel och organisering

pyssel-och-organisering

Axel och Alvas rum blir mer och mer barn anpassat. Hittade tallrikshyllan på loppis och målade om den, perfekt för barnböckerna. Under den står ett barn bord med stolar, så ställer han sig på stolen når han dom nedersta böckerna och ställer han sig på bordet når han dom översta. Skruvade dit 2 krokar som jag drog ett snöre emellan och med hjälp av tvättklämmor så kan dom sätta fast teckningar.

På dörren satte vi upp en… ja vad man nu vill kalla den..fickhållare eller nått… ni ser ju på bilden. Nederst kan man ha småkrafs som barnen får nå, längre upp har man det som kan behöva lite uppsikt för att använda, pennor osv. Ville helst ha en genomskinlig, men hittade ingen… så tills vidare fungerar den här fint.

Har ni några fler smarta tips, så berätta gärna 🙂

Puss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Axel, Barnens rum, Huset. Bokmärk permalänken.

Kommentera