Veckor som gått…

Avt-och-jobb

 

Dom två sista veckorna har bestått av många resor till läkare och annan uppföljning. Har bla. varit till Oslo på AVT (föräldra vägledning inom lyssna och tala förståelse) & Ci- enheten och kollat cochlea inplantaten. Det såg jätte bra ut med cochlea inplantaten, det blev inga ljud ändringar. Där emot fick vi med oss några olika varianter för att få upp ljudmottagaren på örat. Dom var jätte imponerad av Alva, att hon gör så mycket ljud och säger så många ord. Nu säger hon mamma, pappa, Alva, Kisse, vovve, tack, Hej, Hade och mer.

Ci-upp-på-örat

Fortfarande lite tungt för hennes lilla öra.

Innan timmen på Rikshospitalet så övad Alva på att gå i korridorerna.

Axel har fått varit till läkaren också, två gånger… först kollade vi synen, vi misstänkte att han såg dåligt. Men det var falsk alarm, har har bra syn. Nästa läkartimme var det hörseln som skulle kollas. Han har stelnad vätska i båda öronen så han kommer mest troligt att måsta sövas i narkos och sätta in rör i bägge öronen.

Axel-åka-tåg

 

Vi hade bilen på verkstad, så vi fick ta tåg och buss, men det gjorde ingenting för Axel, han tyckte det var så spännande att åka tåg och buss, prata med alla, fråga vad alla hette och hittade sig även en tjej kompis på tåget 🙂

Det får bli allt för ikväll, imogon är det jobb så för att jag inte ska vara allt för trött i morgon så borde jag gå i säng….

Hoppas alla har haft en fin helg.

Puss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Alva, Axel, Bilder, Ci. Bokmärk permalänken.

Kommentera