2 Advent

Teckenspråk

I veckan som har gått har jag varit på teckenspråk kurs varje dag. Super kul, väldigt intensivt och man blir som gröt upp i skallen efter att ha varit där, men jag har lärt mig otroligt mycket. Vi har gått igenom teman som tal/räkna, jul, hus, hem, mat, dagliga göramål m.m.

Vi har väl lärt oss 74 tecken bara för olika maträtter 😛

Det har även varit föredrag av andra föräldrar som har barn med hörsel problematik och förskolelärare som har jobbet mycket inom yrket m.f. Det är väldigt spännande att höra om andra föräldrars upplevelser, och att man även kan få svar på frågor man har om olika situationer som man har eller kommer att hamna i.

Bara det att träffa andra föräldrar i samma eller liknande situationer ger väldigt mycket. Utbyta erfarenheter, super bra!

I helgen har Kamilla varit på besök så vi har gjort en riktig shopping rejrunda. Var bla, på Triade, på lörenskog senter. Där fick barnen träffa tomtefar och tomtemor, som sjöng och spelade jul musik.

Julnissen

Axel: – Jag önskar mig en brandbil.

Tomten: -Då ska jag prata med nissarna så får vi se om vi kan ordna det.

Handlade många julklappar på ”Extra Leker”, massa fint och bra priser, kan verkligen rekommendera den leksaksbutiken.

Ubåt

Det blev en super bra helg. Hoppas alla har haft det bra i veckan som var, och en riktigt trevlig helg.

God 2 Advent

Puss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Alva, Axel, Bilder, Jul, Teckenspråk. Bokmärk permalänken.

Kommentera