Nästa man på hörselkontroll

Axel-hörseltest

I torsdags var det Axel som skulle till sjukhuset för att kolla hörseln. Vi har varit där tidigare med han på kontroller, men läkarna har bagatelliserat det med förkylning osv… den här gången skulle vi få träffa läkaren för att få det bekräftat att han har vätska i öronen som gör att han behöver sätta in rör/drenn. Som det är nu hör han 30-40 dB.

talebanan

Vi märkte att han hörde dåligt redan i somras….han hörde inte när vi pratade med han, visa dagar har varit bättre en andra, men många gånger har han sagt ”-mamma prata högt” .

Så efter ett halvår har vi fått tid för operation. Så det blir i slutet av månaden.  Jag längtar tills han ska få höra bra igen. 🙂

Innan vi skulle in på sjukhuset, på parkeringsplatsen hände det som ni kan se på videon nedanför. En väldigt arg norsk man ger sig på en utländsk kvinna för att hon tog hans parkering plats. Conny tog upp kameran och filma när mannens uppförande började gå till överdrift, samtidigt hade vi en kamera i bilen som hade filmat hela händelsen.

YouTube Preview Image

Ha det bra folket.

Puss

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Axel, Bilder, Video. Bokmärk permalänken.

Kommentera