Needles and pins

I torsdags testade jag något jag aldrig provat tidigare, nämligen Akupunktur och vakuum terapi.

Jag har en tjej på jobbet som går utbildning för det, hon är inne på sitt tredje år, så hon följde med mig hem och behandlade mig och Conny. Det gjorde inte ont att bli stucken, och vakuum kopparna gjorde inte heller ont, men när hon tryckte med fingrarna eller nån pinne hon använde..de var inte skönt, men det ska sägas att hon verkligen hittade några ömma punkter. Vakuum kopparna placerade hon på ryggen och nålarna stack hon bl a. i foten, halsen, armen, under bröstet m.m.

wakiuum-kopp

Efter att hon hade farit och jag såg Connys rygg blev jag ganska förskräckt, shit så han såg ut. Vi står och pratar och jag berättar att vakuum kopparna tog kanske inte så bra på mig för dom gled av hela tiden, (jag är ju mest bara skinn och ben)…. då vill han se hur jag ser ut… haha… jag såg inte mycket bättre ut jag. Det kändes verkligen inte så som det såg ut 😛

vakiuum

Dagen efter när jag vakna kändes det som att axlarna hade blivit lättare… mot kvällen sved ryggen lite. Dagen efter det sträckte det i  huden och den va lite öm.

Så här en vecka efter kan jag säga att det känns bra.

Hon är välkommen tillbaka, jag kan definitivt tänka mig att göra om det fler gånger.

Puss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Tips. Bokmärk permalänken.

Kommentera