Hur man filear en regnåge

Axel pimplar för första gången

Idag har vi varit ute på isen och pimplat, jag och Axel. Det var pimpeltävling på Holken. Det blåste mycket och kallt och det var väl ca 10 st familjer sammanlagt som fiska. Jag och Axel fick ingen fisk, men dom som fick fisk var så små att det var inget att skryta med. Det märktes att Axel har fiskning i blodet, trotts vädret och ingen fisk så ville han fortsätta fiska varje gång jag fråga om han ville gå in. Inga sura miner då vi inte fick någon fisk, men då fick han en stor godis påse för att han deltog, så han var lyckligast i världen.

Själv hade jag hoppat på att få en stor fisk så jag kunde komma hem och öva på att filea 🙂 För alla som undrar hur man filear en fisk, så kommer här en instruktions video:

Det kanske ser lätt ut, men det är inte första gången pappa filear.

Hoppas alla har en fin dag.

Puss

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Axel, Bilder, Familjen, Sverige, Umeå, Video. Bokmärk permalänken.

Kommentera