Docka med CI

Har pysslat lite med Alvas Cochlea Inplantat:

Vi fick med ett par plast kopior av CI:n när vi var på Rikshospitalet. Jag limmade fast två magneter på Spolarna och två inne i dockans huvud. Satt fast två blå batterihållare på ryggen. Så nu har dockan också CI.

Första reaktionen från Alva när hon såg dockan var:

– NEEEJ! Min!, sen tog hon av dockan CI:n. Det var inte okej att dockan hade CI, det var bara Alva som skulle ha det. Det var som att hon trodde att dockan hade tagit hennes.

Efter en stund satte hon tillbaka CI:n på dockan.

Docka med Ci

 

Hade en incident i sommar då Alvas CI åkte ner mellan springorna i verandan. Hon kom in efter att ha lekt ute, jag hade ingen aning var det ena ”örat” var. Letade på gräsmattan, och efter det hela verandan. Tack och lov hitta jag den, men det var inte bara bara att ta fram den. Conny, Mattias och jag fiskade, och styrde den med hjälp av ett snöre, en antenn (magnetisk) och en spade. Problemlösning.

Leta CI

Vi var väldigt glad över att inte behöva bryta upp verandan 🙂

Puss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Alva, Ci. Bokmärk permalänken.

Kommentera