Våran fantastiska brandman

Brandman-Axel

I lördags fick Axel och Alva fara och träffa brandmännen och besöka brandstationen.

Alva gick runt och sjöng ” Kjenner dere Brannman Sam” och Axels lycka tror jag inte jag behöver beskriva, bilderna talar ganska mycket för sig själv 🙂

På kvällen körde jag upp till Hamar och dansade till Drifters. Hade tur och fick sällskap på resan, Kamilla behövde skjuts hem. Dansen var på Høyvang,(20 mil från där jag bor och ca 20 min från Kamilla) Träffade några dansare i Sunne då jag var där och dansade, som berättade om dansen i Hamar, så jag fick lov att kolla vad det var. Enda stället jag har hittat i Norge ”närmare” Oslo där dom dansar bugg och foxtrott.

Från det att jag kom in på dansgolvet kl. 20.00 så dansade jag till kl. 00.30. Det  var väldigt trevliga människor, lagomt många, man behövde inte trängas på dansgolvet och riktigt bra musik.

Jag behövde inte vänta på att bli uppbjuden eller bjudaupp, även när jag bara tänkte stå och kolla på dom andra, så var det någon som haffa tag i en och bjöd upp. Det var inget några speciella dans ”regler”där. I Sverige är det oftast 2 eller 4 danser man dansar med samma partner, men där kunde det vara 1-5 😛 Så länge båda stod kvar så var det en dans till. Det var väldigt mycket bugg, inte som jag är van, 2 fox, 2 bugg… Där kunde det vara väldigt många bugg på raken. Inget illa med det annat än att man blev väldigt svettig och det kändes som att benen skulle gå av.

När jag kom hem till Kamilla värkte hela kroppen, jag tror aldrig jag har varit så mör i kroppen. Raka vägen i säng, benen höll inte att stå på.

Kanske inte så konstigt då jag aldrig rör på mig annars, och så chockar jag kroppen med massa dans.

En väldigt hyggelig kväll med många nya danse venner.

puss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Axel, Mobilbilder. Bokmärk permalänken.

Kommentera