Var man kan förvara lera & tillbehör

Smart-førvaringMina barn älskar att leka med lera, men det är massa små tjaf som man aldrig vet var man ska lägga. Förut hade jag allt i en pose för att inte leran skulle torka och leksakerna (formar & leksaks knivar) fick följa med i posen. Väldigt opraktiskt. Den posen kunde hamna var som helst och vi hitta den inte då dom ville ha den.

Lek-saker

Så jag hittade det här huset på TGR.

Førvaring

Väldigt praktiskt. Barnen kan själv städa undan leran och ta fram den. Huset har ett handtag på ovansidan så dom lätt kan bära den.

Barn-leka-lera

Man kan återskapa allt möjligt med lera. Det har Alva verkligen förstått… här om dagen så står jag och pratar i telefon så hör jag Alva ropar, : -Mamma, se pappa!, samtidigt som hon peckar mot öronen. Då har hon gjort öronproppar som pappa brukar ha, och stoppat in lera i öronen. 😛

Puss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Alva, Axel, Tips. Bokmärk permalänken.

Kommentera