Återanvänding

 

Snart blir det massa regn, slask och snö. För att Alva ska kunna rulla runt i snön som alla andra barn ( och höra) så har jag fixat fickor för det. För att kunna göra regntätta fickor till Alvas cochlea klippte jag sönder ett par gamla regnbyxor.

Återanvændning

Istället för att Ci:n ska sticka ut så lägger jag ner hela i fickan. Det blir lite dåligare ljud, men dom blir inte blöt.

Regn-fickor-Ci

Puss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Bilder, Ci. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Återanvänding

  1. Camilla skriver:

    Hej!Jag hittade din blogg för någon vecka sen och tycker det är jätte kul att få läsa om Alvas CI resa.Jag har själv en son som nyligen fyllt 1 år och som också har CI.Vi kopplade på dom första gången igår.Det är så spännande att följa andras resa,och jag ser fram emot resan vi har framför oss då vår lilla Nils förhoppningsvis också kommer kunna kommunicera med oss genom talspråk.Jag kommer definitivt att fortsätta läsa din blogg.Önskar er all lycka med Alvas nya öron.

    • Sara Agdahl skriver:

      Hej! Trevligt att du hittade hit. Alltid kul att få kontakt med dom i samma situation 🙂 Har du någon blogg/ hemsida / fb som man kan följa eran resa på? Är Nils helt döv sedan tidigare? Är ni någon annan i familjen som är döv? (om jag får lov att fråga, nyfiken). Hur har han hittills reagerat på att höra? Önskar Nils och er lycka till med Ci. Tack för att du lämna en kommentar 🙂

Kommentera