Vardagsromantikern

Tack älskling! 

Min karl är väldigt duktig på att köpa saker till mig, saker som jag behöver och vill ha. Han kommer inte hem med blommor så ofta (skall sägas att det har hänt), men den biten kan ju floristen i familjen stå för . Han kommer däremot hem med andra saker…

För någon dag sedan fick jag den här fina börs/mobilhållaren som han hade beställt till mig.

Børs-mobil

 

Igår hade han hittat en laddare till min Mac som vi åkte och köpte idag. Fick även en ny kamera idag 🙂

Kamera-2

Lycklig! Nu kan jag ta fina bilder igen 😀

Conny fixade även en app och en speciell kabel så jag kan ta Selfies med Canon kameran med hjälp av telefonen, rätt coolt måste jag säga!

SelfiesTACK än en gång!

Puss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Tips. Bokmärk permalänken.

Kommentera