En härlig dröm

Är dina drömmar i färg eller svart/vit? Kan du höra musik? Har du bakgrund musik när du drömmer? Kan du känna dofter? 

Jag och Kamilla kom in på ämnet drömmar igår när vi satt och drack vin. Jag har aldrig tänkt över att man kan ha så olika drömmar. Jag har väldigt mycket mardrömmar som jag skulle beskriva som nästan svart/vita… mörka färger iallafall. Det är ofta mord, någon som dör eller något hemskt som händer. Ser inte allas ansikte, en del har bara ett svart hål. Jag vaknar ofta skickande, tårar som rinner och jag tror att det jag drömt har hänt. När jag berättar för Conny vad jag drömt brukar han säga: med din fantasi skulle du kunna skriva ett manus till en riktigt ryssare. Jag ser inte skräk filmer på tvn, men jag har dom ändå i mina drömmar.

Jag kan inte inte komma ihåg att jag har hört klar/ren musik när jag drömmer. Är jag på en fest i mina drömmar så hör jag bara betet, som i en film när dom går in i vip-rummet och den höga musiken tonas ner när dom stänger dörren.

Kamilla beskev en dröm som jag verkligen hade velat ha…. ska inte gå in på vad hon drömde, men om jag skulle önska mig en dröm så skulle den vara så här:

Att allt är ljust som på en strålande solig dag, klar blå himmel. Doften av havet eller från nybakat från ett cafe´. Att jag kanske går i en park och det ligger massor av färgstarka höstlöv på marken, å att färgerna är tydliga. En känsla av lättnad som att man svävar, att allt är bra och det inte finns några bekymringar. För att sedan kunna springa (glädje skutt) för att sedan lätta och flyga upp i himmlen. Se allt upp ifrån.

Det låter kanske heltöntigt, men när Kamilla berättade om vad hon kunde göra i sina drömmar, då fick jag verkligen en good feeling. Jag vill också ha såna drömmar.

YouTube Preview Image

Sedan vakna upp med den känsla, det hade vart något.

 

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Vardags liv. Bokmärk permalänken.

Kommentera