Nytt jobb

Jag har börjat på ett nytt jobb, som blomster dekoratör. Har snart varit där i en månad, tiden går fort. Jag stor trivs verkligen. Det är en mysig liten blomster butik som ligger ca 20 min hem ifrån. Interflora butik, mycke binderi och härliga arbetskamrater.

Nytt-jobb

Har fått hem mitt Fagbrev/Gesällbrev i pappersformat också 😀 Super happy! 🙂

 

På hemma plan

Alva snöat in på Frost filmen… Nu är hon inte bara Elsa, utan ”Super Elsa Let it go”. Efter att hon sett att storebror var super hjälte så skulle hon också vara det. Är det inte Elsa eller Anna så är det prinsessa.

Axel har fått tv och tv-spel på sitt rum som han är väldigt glad i, fast det bästa är att få spela GTA 5 med pappa. Conny sa till Axel då han spelade; – Jag vet inte om jag skulle vilja åka bil med dig. Då svara Axel; – Jo det går jätte bra, för jag sladdar jätte mycket.

Han har väldigt mycket ideer och säger väldigt mycket komiska saker i den här åldern.

En dag efter dagis så berättade han att han hade hittat Gåsunger på dagis. (gåsunger betyder videkissar). Jag berättade att vi har massor av gåsunger på mammas jobb och att jag skulle ta med det hem till han. Nästa dag tog jag med två kvistar med videkissar hem.

Han var överlycklig.

-Åh så söta!, sa Axel och ville ha flera stycken i handen. Han fick det. Höll dom så försiktigt han kunde och klappa dom, sen säger han.

– Om man tappar dom så dör dom.

Han tror än idag, fastän jag har berättat vad det är, att det är gåsungar, fågelbebisar.

I det sista har vi varit några svängar till Elverum/ Hamar och hälsat på Kamilla och Magnus och jag har varit och dansat. Alltid lika kul 😀 Dansade till Jannez i helgen, riktigt bra! I måndags bugg kurs, och igår dans i Nitterdal.

Så ser livet ut just nu… Jobb, umgås med familjen och dansa.

happy-family

 

Puss

 

 

 

 

 

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Florist. Bokmärk permalänken.

Kommentera