Spotify veckans tips

morgon

God morgen, nu är jag färdig att fara på jobb, men innan jag far tänkte jag bara tipsa alla som inte fått med sig Veckans tips på Spotify.

spotify-logo-650_0

Spotify Vekans tips

 Funktionen sätter automatiskt ihop en spellista åt dig varje vecka och den baseras på de artister och låtar som du lyssnat på under veckan. Spellistan som du hittar högst upp bland dina spellistor under namnet Veckans tips innehåller ett trettiotal låtar somSpotify listat ut att du skulle kunna gilla. En fin funktion för oss som alltid letar efter ny skön musik och såhär långt tycker jag att Veckans tips gjort ett riktigt bra jobb.

Ni får ha en fin dag.

Puss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera