Familjedag i garaget

sv-axel-o-conny-blogg

Alva-och-mamma-blogg

Igår hade vi en härlig familjedag i Garaget 🙂

Hela familjen körde 4-hjuling. Jag fick pröva att köra Connys 4-hjuling (eller älskling ska vi säga våran 4-hjuling 😉 ). Det var riktigt kul, jag och Alva vi körde runt på åkern bakom garaget, medans Axel körde sin 4-hjuling. Jäklar så duktig han var på att köra. När jag skulle hoppapå och åka med han, så körde han ifrån mig, och garvar järnet. Haha,… skit unge! När han var färdig så körde han bara rätt in i garaget och parkerade, jag är sjukt impad.

Alva och jag gick en promenad medans Conny och Axel skruvade i garaget. Lilltjejen drog iväg mig över åkern och ville helst in i skogen, hon njöt.

Det blir fler familje dagar där. 🙂

Idag ,farsdag,

Älskling du är en fantastisk pappa, vi älskar dig!

Dragit ner julpynt och städat, deppat lite och blivit lite glada igen det har varit idag.. alla dagar kan inte vara super fantastiska, gulligull och pluttinutt… den här dagen var inte en sådan.

Ha en fin kväll.

Puss

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Alva, Axel, Bilder, Familjen. Bokmärk permalänken.

Kommentera