Statistiken

Comments Posted By Hulda

Displaying 1 To 8 Of 8 Comments

Nu är hon här

OJ Grattis! Hur tidigt kom hon? Min lilla prinsessa tittade ut den 2 april var beräknad till den 9 april så v 38+6 kom hon. Du får gärna skriva och berätta om förlossningen. Min gick snabbt på 4,5 från att vattnet gick och totalt 3 h från det att jag fick allra första värken. Sambon hann inte hem 🙁

» Posted By Hulda On 20 april, 2012 @ 11:03

Jag är Gravid, vad är din ursäkt?

Känner igen det där med snarkandet. Jag snarkade extremt mycket nu när jag väntade Linnéa (som förövrigt föddes den 2 april 2012 – så nu är hon äntligen här 🙂 ). Sambon väckte mig konstant och sa att jag snarkade. Elakt tyckte jag då jag inte väcker honom när han snarkar… dessutom hade jag jättesvårt att somna om varje gång han väckte mig. Nu är dock snarkandet förbi (antar jag – då vi sover i olika sovrum eftersom sonen inte fixar att bli väckt av lillasyster på natten utan att själv börja pipa så vet jag inte riktigt). Lycka till med systeryster och snarkandet!

» Posted By Hulda On 11 april, 2012 @ 14:16

Bebisen sparkar

Haha… ser ut som min mage. Jag filmade min förra veckan för att ha och kunna visa lillasyster när hon blir äldre 🙂 tyckte förresten att jag såg en liten fot sparka ut på vänster sida på din mage 🙂

» Posted By Hulda On 31 mars, 2012 @ 20:58

Bäddat för en prinsessa

Åh! Precis en sådan säng vi vill ha, Vi har redan en Hensvik (tycker det ser ut som en sådan) och vill ha en till. Till lillasyster. Grattis till ett superfynd!!!
När är det dags för dig? Här är vi i v 35+6 så inte långt kvar inte 🙂 Ska bli spännande att se lillasyster ochv em hon är mest lik, kommer hon likna mamma, pappa eller kasnke storebror? Jag är mest rädd för attg hon ska likna mig som bebis…en stor fet michellingubbe med valkar som heter duga. Skulle inte förvåna mig om det blir så då Melvin (storebror) är lång och smal.

» Posted By Hulda On 12 mars, 2012 @ 09:17

Tjurskallig nanting!

OJ helt otroligt! Vi har 60 mil hem och det tar ca 8 h med ett antal pauser på vägen och ett evigt gnäll från sonen, trots att han är van vid att åka den sträckan. Och min son sitter inte ensam där bak utan ´har en mamma som kan roa honom hela tiden. Hur gammal är din son? Min är 15 mån och ska bli storebror till en liten lillasyster om 2 månader.

» Posted By Hulda On 5 februari, 2012 @ 21:01

Shopping Charlottenberg

Åh det är så kul att köpa bebiskläder. Jag har inte heller köpt kläder till mig själv på länge, det har mest blivit till Melvin 🙂 Dock fick jag ett presentkort i julklapp och 400 av dem har faktiskt gått till kläder till mig. Har haft tre vita mammatröjor, men nu finns där en med fläck, och två med hål på ärmarna…. så det fick ju bli en ny vit tröja. Klänningen som du har köpt, visst är den blommig manchester? Jag har spanat in den klänningen i evigheter men hittar bara stlk 50… 🙁 jag vet ju inte hur stor lillasyster blir i magen.

» Posted By Hulda On 24 januari, 2012 @ 08:23

Hemmadag med pruttungen

Vilket fint barnrum Axel har! Önskar att min Melvin också kunde få ett sånt fint rum… men vi bor bara i en 2:a 🙁

» Posted By Hulda On 17 januari, 2012 @ 11:20

Baby on board

Oj att du vågar åka utomlands när du är gravid… jag har 94 dagar kvar till lillasyster ska titta ut och jag ska snartv hem till sverige igen. Vågar inte riskera att hon föds för tidigt här…jag och lilleman åker i slutat av januari och bara väntar på lillan…en lång väntan. Melvin ska få sin 15 månaders spruta den 24 nu…och jag har hört att man kan bli ganska sjuk av den… hoppas han klarar sig. Men han har ju fått feber av de andra sprutorna så varför skulle han slippa den här gången? 😉

» Posted By Hulda On 6 januari, 2012 @ 09:34

«« Back To Stats Page

2 kommentarer till Statistiken

  1. Marie Danielsson skriver:

    Vill bara gratta dig eller Er kanske man ska säga. Han var jätte fin. Lycka till med det nya lilla livet.

    Hälsningar

    Marie och Rolf

Kommentera