Statistiken

Comments Posted By Isabel

Displaying 1 To 9 Of 9 Comments

Loftet

Åh. mysigt det låter med ett loft 🙂 Jag vill också flytta till hus nu!

» Posted By Isabel On 24 september, 2010 @ 23:54

Napp

Ojdå, jag som brukar stoppa nappen i min mun först innan jag ger den till Heaven. Får nog sluta med det och koka dem oftare istället. Bra du skrev med skötselråden här, jag har faktiskt inte brytt mig om att läsa om våra.

» Posted By Isabel On 24 september, 2010 @ 02:02

Kossan

Ja, de elektriska pumparna på sjukhuset är verkligen guld värda. De såg till att min mjölk kom igång ordentligt efter bara ett par dagar. Och när de väl kom igång så var det knappt något stopp. Kunde ju inte pumpa FÖR ofta så jag riskerade mjölkstockning x antal ggr. Fick det en gång också och det var det värsta jag varit med om! Ja, i bröstväg då.
Nu ammar jag ju inte längre, och inte heller pumpar jag. Dock är jag sugen på att prova pumpa igen bara för att se om det kan komma mjölk ur dem igen. Hade ju varit bra om jag hade kunnat fortsätta ge Heaven min mjölk och inte bara ersättning.

» Posted By Isabel On 24 september, 2010 @ 02:06

Jag har det bra

Det är så himla mysigt när barnen väl kan prata, jag blir så rörd och stolt när min Heaven gör det 🙂
Hennes avtryck köpte vi färdiga på JYSK, man skulle bara värma gipspåsarna i varmt vatten, knåda och sen göra avtrycken 🙂 Smidigt och lätt.

» Posted By Isabel On 17 september, 2010 @ 01:31

Magen försvinner

Så fint din mage har sjunkit tillbaka nu.
Sv: Vi började med ersättning för att vi såg att vår dotter verkade sova bättre av det. Till en början så provade vi, och sedan efter prat med bvc så ökade vi och nu får hon bara ersättning.

» Posted By Isabel On 11 september, 2010 @ 09:56

Mysiga och griniga familjen

Förstår precis hur du känner med sömnen! Så har jag känt de senaste månaderna nu, men lyckligtvis så har de senaste dagarna varit guld värda! Då har Heaven nämligen sovit minst 7 timmar i sträck utan att vakna för mat och det är helt underbart att få sova ut! 🙂

» Posted By Isabel On 10 september, 2010 @ 11:58

Himmel och helvete

Huset ser jättemysigt ut! 🙂
Jag håller med dig – att man inte fick lektioner i skolan om hur man tar hand om barn och livet när man är vuxen. Det hade kommit så väl till hands just nu när det mesta man bekymrar sig för är om man verkligen är en bra förälder, hur man ska få pengarna att räcka till allt man vill ha köpt osv..

» Posted By Isabel On 5 september, 2010 @ 20:28

Min räddning

Det är helt underbart att ha en bröstpump! Den har räddat mig många dagar (ibland nätter också) för när min dotter väl fick igång min mjölk så var det ordentligt också och om jag inte pumpade ur eller om hon inte sög i sig tillräckligt så blev brösten sprängfyllda och det gjorde ont som bara den! Så pumpa på! 🙂

» Posted By Isabel On 1 september, 2010 @ 04:25

Förlossningen

Ett jättestort grattis till lilla killen! Det är som du säger helt obeskrivligt underbart att få föda fram ett barn och veta att det är ens eget som man får älska och sköta om för resten av sitt liv 🙂
Hoppas att ni snart får komma hem från BB. Min dotter föddes 6veckor för tidigt och hade också gulsot som fick behandlas ett par dagar. Sedan ”glömde” hon gärna att andas så vi låg på neonatalavdelningen i nästan två veckor innan jag fick ta med min flicka hem. Men idag är hon 2månader och en vecka och klarar sig utmärkt, vilket även syns 🙂
Och tack för kommentaren hos mig 🙂

» Posted By Isabel On 21 augusti, 2010 @ 10:14

«« Back To Stats Page

2 kommentarer till Statistiken

  1. Marie Danielsson skriver:

    Vill bara gratta dig eller Er kanske man ska säga. Han var jätte fin. Lycka till med det nya lilla livet.

    Hälsningar

    Marie och Rolf

Kommentera