Statistiken

Comments Posted By Linda

Displaying 1 To 30 Of 45 Comments

Påskmys hemma

Mamma hade hyrt ut sin lägenhet i andra hand så nu bor dom båda där i stället. Det blir nog bra för dom 🙂

» Posted By Linda On 4 april, 2012 @ 23:36

London

Men vad tråkigt att det blev så tokigt med hotellet. Jag tänkte nog aldrig ens på trappotna, men jag och Peter va ju 2 vuxna och 1 barnvagn så det var ju som aldrig några problem. Sen hade vi ett familjerum och bara 1 barn och det tyckte jag funka. Jag får lite dåligt samvete 🙁 men härligt att resan var bra i övrigt. Jag älskar verkligen London och kommer fortsätta resa dit 😀

» Posted By linda On 23 januari, 2012 @ 12:28

Tänkte sy…

Jag skulle gärna sy jag med. Men jag har för lite tid och för mycket att göra 😛 Så, jag får nog skippa det.
Men du, ang. resestol, jag har en sack’n’seat, typ oanvänd, om du behöver en?

» Posted By Linda On 10 januari, 2012 @ 20:45

Gott nytt år

Alla är vi olika. Jag hatar verkligen att bara ligga på stranden och sola. Men när barnen varit med har dagarna gått så fort, dom älskar stranden och bada och man får så mycket mer att göra än när man bara är vuxna. Klart att det blir tidiga dagar då man går från stranden mycket tidgare och tidiga kvällar. Men så blir det även när man är hemma. Så för mig/oss har det inte varit någon sak. Det är lättare för barnen att anpassa sig till värmen än vuxna också så jag har aldrig varit speciellt orolig för det heller. Nej, för mig är en solsemester med barnen helt underbar må jag säga 😀

Ja, London zoo var skit kul, fast mest för mig och Peter 😛 Den är enorm så det tog en hel dag att gå runt.
När ska ni åka då?

» Posted By Linda On 7 januari, 2012 @ 12:34

Ja men samtidigt vill man ha med barnen också. Jag skulle nog aldrig vilja åka på en solsemester utan barnen. Det blir så mycket roligare med barnen då. London kanske inte är ultimat med barn men va faan, jag och Peter har ju gjort det och det gick galant 😀

Ja, det skulle jag göra, fast det var ganska litet i ”lobbyn”, trångt för barnvagnar kanske, men de kommer ju bara stå där nere, det behöver ni kanske inte oroa er över då. Men det var bra. Rummen var lagomt stora, frukost ingick och det var nära till typ allt. Personalen var himla gulliga också, det är också viktigt för att jag ska rekomendera.

» Posted By Linda On 6 januari, 2012 @ 15:32

Tack! Nej, den är faktiskt från ginatricot, fast typ 3 år gammal 😛
Ja, det var verkligen en toppen resa! Så himla rolig och faktiskt otroligt skönt att vara utan barn, även om man saknade dom.

Ja, eller jag måste återkomma med namn på tunnelbanestationerna. Har dåligt lokalsinne som fan. Men forever 21, peacock (där köpte jag typ allt :P), men sen ska jag tipsa om hyde park, en super fin park med en eeeeorm lekpark för barnen. Åk till hyde park corner, därifrån ser man parken. Där var vi med Leon och han verkligen stormtrivdes.

» Posted By Linda On 5 januari, 2012 @ 14:06

Lycka, Längtan, Aj!!….

Nämmen åh, är det en tösabit i magen? Så himla roligt!! 😀

» Posted By Linda On 15 december, 2011 @ 11:30

Axel ska få ett syskon

MEN GUD, GRATTIS!!!!!!!!!!!! Så spännande! Ring mig om du kan! Jag vill prata 😀

» Posted By Linda On 11 december, 2011 @ 14:38

Farmor, Svärmor, Mamma, har varit på besök

Peter har ett kontrakt med ett företag som heter SpotOn och dom säljer alla möjliga grejer b.l.a. detta. Så det är därifrån, dock är företaget i England så det tar typ 1½vecka innan det kommer men lätt värt det ändå! Endast ca 15Kr för klockan 😀

» Posted By Linda On 27 oktober, 2011 @ 22:14

Boktips & busungar

Sv: Har gjort dom helt själv, dvs köpte en träskiva och använde cirkelsågen (riktigt läskigt första gången men sen är det bara att tuta och köra) och sedan målade jag dom 🙂

» Posted By Linda On 10 oktober, 2011 @ 11:07

Lite roar små

Härliga småttingar! 🙂

» Posted By Linda On 26 juli, 2011 @ 13:29

Nostalgi

Hha.. Ja gud.. Jag har tok mycket bilder från när vi såg Friends också! Kul att titta på och minnas den goooda tiden 😛

» Posted By Linda On 11 maj, 2011 @ 21:18

Nattmåltid här med avslutad?

När Leon vaknade och vi skulle vänja av honom så gav vi honom vatten i flaskan.. Han blev förstås skiiit sur den första gången men den andra gången så var det som att han hade lärt sig.. Då somnade han om ganska fort när han hade smakat på vattnet och fattat att han inte skulle få välling!

» Posted By Linda On 10 mars, 2011 @ 12:52

Krukväxter

Ja, en sten föll från hjärtat när Peter ringde och sa att svullnaden gått ned morgonen efter! Jag var ju mer eller mindre som ett nervvrak! Helt i upplösningstillstånd och grät omvartannat! Så man är så tacksam över att det inte var så allvarligt!

Blev super fint! Det är så himla kul att köpa nytt till fönsterna, både gardiner och blommor! Det förnyar så himla mycket!

» Posted By Linda On 21 februari, 2011 @ 13:04

Jag fick en blomma :D

Underbart! Ibland gör ”små” saker stor skillnad!

Ja, hon är en riktig pudding! När ska ni komma hem igen? Vi ska nämligen döpa i maj..

» Posted By Linda On 11 februari, 2011 @ 20:19

Pass

Helt sjukt dyrt! Ni får köra hem och göra Axels pass här hemma.. Tar 5 arbetsdagar att få det och jag tror det kostar 500kr.. Då måste du också ha en fullmakt av Conny.. Men då tar dom ju bilden på polisstationen..
Men då har ni iafl ett pass till senare resor..

Men det är ju inte så kul att köra heller! Man flyger ju hellre!

» Posted By Linda On 8 februari, 2011 @ 19:48

Dansar med cementskor

Tror jag skulle känna samma även om jag åkt in tidigare.. Hade det inte varit mitt i natten så hade jag nog åkt in bara efter någon timme.. Men jag ville inte väcka upp Leon och skrämma honom..

Ja, jag var ju hel nöjd med epiduralen förutom att jag aldrig kände krystvärkarna.. Så denna gång ville jag vara utan så jag skulle känna att jag hade kontroll..Men har man tagit epiduralen med första så ska man nog göra det den andra gången också!

Ja, hon sa ”det blev 3 stygn”.. Jag frågade flera gånger innan hon började sy.. ”Hur mycket är det? Hur många stygn blir det?” Så hon kände sig nog tvingad att säga..

Men med Leon så tittade jag på ”såret” eller stygnen på förlossningen.. Hon höll upp en spegel och jag fick se och det kändes bra! Jag ville se så att jag inte såg helt trasig ut 😛

» Posted By Linda On 1 februari, 2011 @ 22:29

Ja, den var verkligen som en dröm! Gick så otroligt fort och det var så mycket avslappnings övningar som lindrade smärtan otroligt mycket!
Ingen epidural denna gång, både för och nackdelar att jag inte tog den.. Jag hade mer kontroll denna gång och kände av krystvärkarna.. men smärtorna var olidliga i slutet och det var smärtor jag aldrig känt i och med att jag tog eda förra gången..

Hade två krystvärkar som du kanske läste, och när den första var över så hade huvudet kommit ut så pass mycket att det låg och tänjde innan jag krystade ut hela henne..Så jag slapp att klippas men jag sprack 3 stygn, samma ställe som jag sprack förra gången..

Börjar väl känna igen kroppen ganska bra.. Men fortfarande mycket hormoner! Men det försvinner väl snart hoppas jag 😛

» Posted By Linda On 1 februari, 2011 @ 10:46

Grattis Conny

Håller helt med dig sara! Nu är ju Axel så stor att ni hör på hans skrik när något inte är bra. Det är inte det här spädbarnsskriket längre, då allt låter samma. Och jag skulle aldrig i världen kunna tro att ni ”ignorerar” hans gråt när han verkligen är missnöjd!

» Posted By Linda On 30 januari, 2011 @ 17:35

Vad gulligt att du grattade här på bloggen också! Tack så mycket!

» Posted By Linda On 29 januari, 2011 @ 14:49

Träffad av en Golfboll

Ja, köpte den november -09 tror jag det var?! Ja, strax innan julen 09 iafl.. Så den är runt 1 år gammal.. Men så sjukt värd! Lätt att använda och ta sig runt med och den har ju en ”liten handdammsugare” också som bara är att plocka lös.. Och jag har den stående på övervåningen jämt så jag slipper konka stora dammsugaren mellan våningarna! Det är skönt!

» Posted By Linda On 18 januari, 2011 @ 19:22

Knöl i bröstet

Jo, jag blev också alldeles röd när febern väl släppte..Men min knöl vägrade släppa.. Hade en i flera dagar :S

» Posted By Linda On 18 januari, 2011 @ 10:04

Fick också mjölkstockning så jag vet hur du känner dig! INTE skönt!! Krya på dig, hoppas det släpper!!!

» Posted By Linda On 16 januari, 2011 @ 15:35

Rensa

Ja, vi (läs, jag) gör ju alltid potatis och purjolökssoppa.. Jag ääälskar den! Billig och så sjukt god!

Receptet är bara
1 hel purjolök
ca 4 morötter
ca 8 potatisar
2 liter vatten
2 grönsaksbuljong tärningar
ca 1½ tsk salt
lite smör

Hacka pujolöken, morötterna och potatisen. Stek det snabbt i lite smör. Häll på vatten och tillsätt buljongtärningarna och saltet. Koka upp det och låt det koka tills potatisen är färdig. Redo att serveras!

» Posted By Linda On 11 januari, 2011 @ 23:03

Soppan var super god! Väldigt ”matig” och man blev verkligen super mätt av den så den hamnar i min recept-pärm och kommer göras fler gånger!
Ja, nog kan man bjuda flera på den.. Smidig och enkel att göra så man behöver inte anstränga sig till 10 000 även om man bjuder 10st..

Sedan snörde jag ned lite morot i också.. Tycker morot i soppa är ett måste! Hehe

» Posted By Linda On 11 januari, 2011 @ 19:18

Så himla skönt att Donna är så snäll! Man vet ju aldrig hur en hund reagerar på ett ”nytt barn” i huset.. En ny grej som rycker och sliter i en..
Och hundar måste ju få visa eller säga ifrån när det gör ont eller när dom inte vill något men hon värkar så himla snäll! Ligger tom kvar och myser med Axel trots att han gråter..(minns en bild du lagt ut då Donna i princip ligger på Axel trots att han grät på bilden)

» Posted By Linda On 11 januari, 2011 @ 19:15

Kort film

Jo, det är så himla svårt! Ibland kan jag verkligen få tuppjuck, som t.ex. när man är på Leos lekland eller en öppen förskola och vissa föräldrar låter sina barn löpa amok.. Vissa släpper ju sina 2-3 åringar själva på leos.. Dom får göra vad fan som helst medans mamman eller pappan sitter och fikar!! Det är ju galet!
Och som du säger, alla har ju olika syn på uppfostran och man vet verkligen inte hur man ska bete sig i vissa situationer!

» Posted By Linda On 10 januari, 2011 @ 20:35

Prova!

Det är så himla svårt det här med mat och sovtider när det gäller barn tycker jag! Jag fick så många olika tips när Leon var liten.. ”mata honom aldrig oftare än var 3 timme”, ”ge han bröstet så ofta han vill”.. Men man känner ju sina barn bäst och vet oftast själv vad man ska göra när det väl kommer till kritan..

Ja, han tog väl 40 bilder tror jag det blev.. Han har 3 olika storlekar på bilderna som standard men man kan få ännu större om man vill.. Den minsta är som ett vanligt kort, den kostar 70:-/bild, den andra är som en 3:e del A4 och kostar 100:-/bild och den sista är som ett A4 och kostar 140:-/bild..
Så det är lätt värt att framkalla i A4 formatet!
När vi var och fotograferade Leon på sandro så kostade ju bilderna 180:-/st och dom är skiiit små, inte ens i närheten av ett vanligt foto..

» Posted By Linda On 10 januari, 2011 @ 13:45

Ja, alltså det är super viktigt att han kommer i säng i sina rutin-tider.. Kommer han i säng för sent så sover han oroligt under natten och dessutom vaknar han ändå samma tid på morgonen..
Men det är ju lite skillnad på Leon då han är så mycket äldre och har verkligen super fasta rutiner!
När han var mindre kunde vi lägga honom runt 21-22 och han sov till 09-10 på morgonen.. Men det skulle han aldrig göra idag! Han är så van att kliva upp ”sin tid”..

Tack! Jag fick alla orörda bilder.. Super många som jag är jätte nöjda med men sedan är det några som han ska göra mörkare/ljusare och även tabort bristningarna runt naveln..Men jag är super nöjd och tycker det är väl spenderade pengar! 😀

» Posted By Linda On 9 januari, 2011 @ 20:34

Barn har ju växt perioder då dom behöver mer mat..I och med det så kan dom börja vakna på nätterna, äta oftare på dagen och bli grinigare.. Så jag tror att det har mycket med det att göra! Han kommer säkert återgå till sina ”vanliga rutiner” snart..

Sen är det ju olika hur barn sover..Leon var ju en riktig sjusovare tills, ja, bara för ett tag sen.. Då han sov 4 timmar på dagen och 13 timmar på natten.. Men jag känner folk som har barn, som aldrig sovit särskilt mycket.. Uppe tidigt på morgonen, sovit lite på dagen och sedan sent i säng på kvällen..

Jag är ju absolut ingen morgonmänniska, men Leon kliver upp mellan 06-07 och det är bara att lida igenom morgonen innan man vaknat till liv! Jag kan ju inte direkt ligga kvar i sängen och låta han härja på.. Så då är det bara dra sig ur sängen..

» Posted By Linda On 9 januari, 2011 @ 18:16

 Page 1 of 2  1  2  » 
«« Back To Stats Page

2 kommentarer till Statistiken

  1. Marie Danielsson skriver:

    Vill bara gratta dig eller Er kanske man ska säga. Han var jätte fin. Lycka till med det nya lilla livet.

    Hälsningar

    Marie och Rolf

Kommentera