Imitation av drama queen

Idag blev det ”mix tacos & sallad” till middag, blev riktigt bra. Fick äta en så god sallad när jag va på en bebisträff som jag fortsatt och gjort, gjorde den idag och hade rester från igår(tacos), så jag gjorde en MIX 🙂 Salladen består av 3 olika sallader, mini majs, gurka, paprika, feta ost och pinjekjerner, som sås använder jag mat yoghurt och sweet chili sås… blev otroligt bra!

När vi var klara satt vi kvar och bara njöt av att ha ett matbord att sitta vid. Blev mycke skratt då Conny drog en parodi av mig när jag bloggar. Allt började med att vi satt och skratta åt en tjejs status på facebook (drama queen), sen drog han likheterna jag hade med henne… 😛

Han lossas bölar samtidigt som han gör överdrivet sega tangent tryckningar
”Bööhuu jag är så ensam,
-Hej Donna! (klappar Donna), vart var jag…just det, jag är så ju så ensam,
-Ja Axel du ska få tutten! (Ger Axel nappen)Ensam till Jul…(Telefonen ringer)
-Hej mamma! (pratar i telefon …lägger på..fortsätter skriva…buhhuu…ENSAM…
– CONNY! Hur stavas Ensamhet?!!!.. buuhuu det är så synd om mig!”

Hahahaha… det blir inte lika roligt när man ska åter berätta det,men hans imitationer var
väldigt roliga.
Mitt försvar: ”Men jag var ju ledsen och kände mig ensam”
-”Du tror inte alla (vartfall killar) som läser det här garvar?!
Precis som vi gör åt den där
tjejen, hon är säker ledsen också. Buhuu?!”
-”Men jag kan ju inte bara skriva när jag är lycklig o glad för det är jag inte, Ofta, men inte
alltid.”

Det blev en underhållande kväll som fortsatte med en frisk promenad hela högen, Conny,Donna, Axel o jag. Jätte trevligt, man blev så där gulligt röd rosig om kinderna 🙂 Nu ska jag sätta mig framför tvn och mysa.

Hittade en gammal bild… Jul mys!

Puss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Bilder, Familjen. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Imitation av drama queen

  1. Sigge skriver:

    Hej Sara jag har letat efter Conny ett bra tag nu för han flytta ju från Vindeln 2006 så jag hoppas att du kan få honom att skicka ett mail till mej mvh Sigge

Kommentera