Quality-time

Så var det söndag igen… Jag tycker det oftast är söndag. Alla andra dagar går så fort.

I veckan har jag träffat massa folk och rejjt runt.. som vanligt när jag är i Sverige. Jag har bla. varit och hälsat på Karina när hon fyllde år. Hon bjöd på en jätte god krämig Tacopaj och äppelpaj till efterrätt, super gott. Vi skulle vara där kl. 17.00 men jag va så trött att jag somna när jag skulle få Axel att sova en stund för att orka kvällen..och försov mig, fast det va ingen fara, jag fick mig mat och han träffa alla 🙂 Var super kul att träffa Tilde och Ann-Louise också.

Vi har även varit och hälsat på Sara D, hade en shopping tur med henne på Strömpilen. Efter det åkte jag och Axel till min kusins barn, Erik som fyllde 6 år. Jag hade köpt en super fin dinosarie tröja… men han blev mest bara arg, han ville inte ha några mjuka paket. Så när han fick paketet ställde han undan det och ville inte änns öppna det. När dom sa åt han att öppna det så öppna han på ena sidan titta in och ställde undan det…. jaja… jag har lärt mig att man inte ska ge en 6 åring kläder… inte uppskattat… 😛

Igår var vi och hälsa på Axels lilla kusin, Tove och Christian och Mia. Lilla Tove var så söt… och så liten, hon vägde som en fjäder, man trodde att hon skulle gå sönder, så lite och skör, svårt att förstå att Axel varit så liten. Jag hade med mig en hopp-gunga, hade sån tur att dom hade varit och kollat på en sån men inte hunnit köpa någon, så dom blev jätte glad 🙂 Pappa Christian satte ner lilla Tove som var nyvaken och hungrig ( inte så nöjd) i hopp-gungan, den skulle prövas 😛 Hon blev gladare när hon satt där 🙂 …haha…Hon försvann nästan 😛 haha… så söt.

Från att ha varit där och raka vägen till Lottas. Familjen skulle äta plankstek som påskmiddag, en succe. Det var den godaste planksteken jag någonsin ätit.

Axel fick hålla i underhållningen på Lottas, alla titta på han och när han inte fick tillräckligt med uppmärksamhet höll han tal 😛

Igår hade vi tjej kväll med vin och sällskapsspel i Yttersjö, jätte trevlig kväll. Sällskapsspel kan lätt bli underskattat, men när man väl spelar så har alla så skoj att alla viker sig av skratt. Det är ett under att inte Axel vakna när alla skratta och skrek 😛 Han är så duktig.

Vi har bott i Yttersjö hela veckan, så mormor och morfar har fått vara med Axel. Vi har lite delade meningar om allt med Axel och mormor och morfar. Jag hade hoppats på avlastning, inkluderat allt utom amning… medan dom helst gör en ” Är han mätt? bytt på och sovit? Då kan vi ta han!” Jaja… så är det det. Alla vill ju ha quality-time.

En liten video på buspojken också. (Det är pappa och moster som deklarerar i bakgrunden)

Hoppas alla haft en fin vecka & påsk!

I veckan åker jag bla till Vindeln.

Puss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Sverige, Umeå. Bokmärk permalänken.

Kommentera