Nostalgi

Idag har jag mest bara varit i Yttersjö… åkte för att hälsa på Connys brors tjej, men ingen hemma där.. 🙁 Så jag åkte tillbaka. Ikväll har jag haft Nostalgi kväll, gick upp på vindan och rotade igenom mina gamla bilder,foton och dagböcker. En del vill man ju bara glömma och bränna medans annat är så underbara minnen. Riktigt skoj, jag satt där uppe i 2 timmar… 🙂 Tänk så mycket man ha glömt… eller förträngt. 😛 Jag hade helt glömt att jag ha träffat Magnus Karlsson.. haha… hade en liten autograf bok där uppe också med alla kändisar jag träffat… haha…Jag är ju så duktig på att spara allt. haha…Hitta min student-katalog, hade ingen aning att det fanns en sån änns… men jag hade en 😛

Hoppas alla haft en fin dag.

Puss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Sverige, Umeå. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Nostalgi

  1. jessica skriver:

    Åh det där var din favorittröja länge minns jag 😉

  2. Linda skriver:

    Hha.. Ja gud.. Jag har tok mycket bilder från när vi såg Friends också! Kul att titta på och minnas den goooda tiden 😛

Kommentera