oroa sig… är det värt?!

Efter en tung natt med lite sömn, tack vare en mycket envis och sur liten herre åkte vi till Konsvinger och sålde Golfen. Vi åkte sedan vidare till Sverige, Charlottenberg och handlade. Det blev lite blandat… målarfärg, mat, bilbarnstol m.m.

Det var på söndag vi var i Sverige, igår, måndag va det full rulle…

Började dagen med att fara på 9 månaders gruppkontroll , nu väger lillkillen 9660 g och är 74 cm lång. Det var inte mer undersökelser, mest bara prat, alla skulle berätta hur det gick osv. Å vi var inte ensamma om att ha  problem med att avvänja natt-service.

När vi var klar stannade vi en stund och va med på ”sångstunden” på ”öppna barnhagen”. Efter det rullade vi vidare tillsammans med Karina, William, May och Noah-Emil till ett cafe´i Årnes där vi tog oss en fika. Mycket trevligt 🙂

När vi kom hem torka jag golven, sen gick vi en promenad till Kamilla och Maj-Tilla. Trevligt som alltid, mycket surr och trevlig sällskap. Axel fick se såpbubblor för första gången, det va roligt 😛

Man kan inte låta bli att fota när dom är så söta… titta bara på Vesla.

Vi gick hem där ifrån vid 16.00 och lagade mat… den goda köttgrytan… mums! Axel somna när vi kom hem och sov till 19.oo. Då jag fick väcka han för att han inte skulle hitta på att vakna på natten… igen… Det gick bra, han kom upp o va vaken till ca 21.00 då han somna. Jag är inte säker… för jag sov, men han kan ha vaknat i natt och att Conny tog honom, har ett väldigt svagt minne av det… sen sov han till han vakna och ville upp vid 07.30 på morgonen idag. Å nu sover han igen… skönt att få någon timme nu på morgonen då jag kan göra vad jag vill.

Har bla. skrivit CV och registrerat mig på Nav nu på morgonen. Jag sa upp mig för några dagar sedan, så jag måste skriva mig som arbetssökande. Fick paniken när jag ringer nav och får veta att min mamma permisjon (mamma ledighet) går ut om bara några dagar… HJÄÄÄÄLP!  hur ska detta gå, jag trodde jag hade någon månad kvar…förrvirrad… Samtidigt känns det som att jag inte ska oroa mig så mycket, det löser sig, o oftast går man bara och oroar sig i onödan. Jag oroa mig jätte mycket när jag skulle ringa och säga upp mig, men det gick hur bra som helst. Jaja… ska avsluta detta inlägget innan Axel vaknar…

Hoppas alla får en underbar dag.

Pussar


 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Bilder, Sverige, Vänner och bekanta. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till oroa sig… är det värt?!

  1. jessica skriver:

    Oro är att betala av på ett lån man ännu inte tagit.

Kommentera