Boktips & busungar

Jag har börjat läsa böcker igen…det brukar komma i perioder, men oftast läser jag en jätte bra bok sen kan jag inte läsa någon annan för då är det ingen som är lika bra och jag ledsnar…. Bläddra förbi ”Efter 10” på tv4 då Zinat Pirzadeh satt med gråten i halsen och berättade om sin bakgrund som hon nu skrivit en bok om, Fjäril i koppel. Den fångade mitt intresse , så jag beställde hem den. När jag ändå beställde hem den så fick det även bli Blondinbellasbok och Bingos bok, 39 kr st, det va billigt 🙂 Axel fick också två böcker.

Fjäril i koppel va riktigt bra, jag kunde knappt lägga ifrån mig den. Rätt oväntat att en människa som varit med om så mycket tragiskt går och blir komiker. För det är en riktigt hemsk bakgrund, många tragiska öden för nära och kära. Jag kan verkligen rekommendera den.

Blondinbellas bok var så där… målgruppen kändes som 15-18 år.

Bingos ska jag börja med nu… ska bli kul å se hur han skriver och vad han skriver om 🙂

Haft besök av Kamilla och hennes söt vesla Maj-Tilla. 🙂

Maj-Tilla passa på att pröva Connys skor

Det blir alltid massa bus när dom 2 är med varandra

Hoppas alla haft en fin dag

Puss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Axel, Bilder, Vänner och bekanta. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Boktips & busungar

  1. Linda skriver:

    Sv: Har gjort dom helt själv, dvs köpte en träskiva och använde cirkelsågen (riktigt läskigt första gången men sen är det bara att tuta och köra) och sedan målade jag dom 🙂

Kommentera