Hemmadag med pruttungen

Igår kom febern vi väntat på efter sista sprutan. Över 39 hade Axel när jag hämtade han på dagis… Stackars!

Ingen feber idag när han vakna… men han blev hemma ändå och vid 3-tiden kom febern tillbaka… Idag har vi sytt klart tyget till Axels rum, Axel satt i mitt knä när jag sydde….han ville hjälpa. Det var det här tyget som mamma skickade innan jul, tack mamma 🙂 Nu kan Axel ligga och kolla på alla djur innan han somnar och när han vaknar.

Axel har varit så söt idag. När jag står och bakar en banankaka så hör jag hur Axel säger -”Namnam, namnam…” och smaskar. När jag vänder mig om så sitter han med en leksakssked och lossas ger Donna mat och gör ljud till… haha… gounge.

När Banankakan var klar fick Axel en bit och en festis. Han va seg på att äta banankakan så jag sa -” Ska inte du ha den så tar jag den” och så tar jag kakan…                                          -Min,min,min……..börjar han då och jag ger tillbaka den. Det lossnar då en smula, så han tar upp den och ger den till mig. Jag äter upp den ganska stora smulan. Då börjar snålisen samla ihop alla mini-smulor och ger dom till mig… haha… väldigt generöst 😛

En annan lite kul händelse idag va alldeles nyss… vi sitter och äter och Axel pruttar, han har  aldrig märkt när han pruttat förut, men den här va utdragen, så den märkte han… så han börjar skratta och när han va klar så gör han pruttljud med munnen… haha…om jag skratta, de där hade blivit en video att skicka in till ”Funniset home video” om man hade fått det på film 😛 (det fick inte jag)…

Hoppas alla haft en fin dag

Puss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Axel, Bilder, Hemma, Huset. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Hemmadag med pruttungen

  1. Hulda skriver:

    Vilket fint barnrum Axel har! Önskar att min Melvin också kunde få ett sånt fint rum… men vi bor bara i en 2:a 🙁

    • Sara Agdahl skriver:

      Tack 🙂 Inte lätt när man bor trångt… fast samtidigt skulle inte Axel behöva sitt rum nu, han är aldrig där annat än när han sover eftersom det är på nedervåningen.

Kommentera